24V-os VAPO csapágyas műszerventilátor 60x60x25mm MB60252VX-A99

GYORS NÉZET

24V-os VAPO csapágyas műszerventilátor 60x60x25mm MB60252VX-A99 típus. 24VDC, 60x60x25mm, 45,87m3/h, 36,5dBA

Ár: 1 888 Ft (ÁFA-val)

Raktáron: 3 db, szállítás 1-2 munkanap.

Mennyiségi kedvezmény
1-2 3-5 6-8 9+
1 888 Ft 1 850 Ft 1 812 Ft 1 775 Ft
Címke: Partnereink:
4.6 stars, based on 45 reviews
24V-os VAPO csapágyas műszerventilátor 60x60x25mm MB60252VX-A99

Leírás

24V-os VAPO csapágyas műszerventilátor mágneses csapágyozással rendelhető. A VAPO csapágyazás extra halk működést és hosszú élettartamot biztosít a műszer ventilátoroknak. Webáruházunkban e mellett számos más kivitelű műszerventilátor is megtalálható sikló, golyós csapágyazással, különböző méretben és légszállítási paraméterekkel.

A “Hasznos információ a műszerventilátorokról” részben bővebben olvashat tulajdonságaikról!
Az MB60252VX-A99 típusú 24V-os műszerventilátor 60x60x25mm méretben elérhető webáruházunkban. Felhasználható ipari alkalmazásokban és számos egyéb célra, alkalmazható gépek, fénymásolók, trafók hűtésére is.
A ventilátorokhoz ne felejtsen el védőrácsot is rendelni, amely beépítés után magát a ventilátort is védi, valamint megelőzi a baleseteket!

24V-os VAPO csapágyas műszerventilátor 60x60x25mm méretben rendelhető, kétvezetékes bekötéssel.

Hasznos információ a műszerventilátorokról...

A műszerventilátorok élettartama nagyban függ a környezeti hőmérséklettől. A DC ventilátorok élettartama sokkal hosszabb az AC ventilátorokkal szemben – köszönhetően a nagyobb hatásfokuknak, alacsonyabb áramfelvételüknek és kisebb hőtermelésüknek.

Sikló csapágyazás tulajdonságai: A legtöbb alkalmazásban a legjobb megoldást a csúszócsapágyak használata jelenti, gazdaságosságuk és csendes futásuk miatt. Ezek a csapágyak hosszú élettartamot biztosítanak minimális zajszint mellett. A ventilátorok élettartama nagyban függ a csapágyak megbízhatóságától. A ventilátorokat ajánlott függőleges állásban üzemeltetni, másképp az élettartamuk akár 25%-al is csökkenhet.

Golyós csapágy tulajdonságai: Magas környezeti hőmérsékletek mellett – ahol követelmény a magas élettartam – a golyóscsapágyak váltak be. Ezek a csapágyak vízszintes üzemelésre is alkalmasak.

VAPO(mágnes) csapágy tulajdonságai: Az új típusú csapágyak (VAPO) és a mágneses lebegtető rendszer a csapágyak érintésmentes szerelését jelentik. Fő előnye a csendesebb üzemmód a golyós ill. a csúszócsapágyakkal szemben és a néhányszorosan magasabb élettartam. A ventilátor jobban tűri a magasabb munkahőmérsékletet (több mint +70oC) is.

A magasabb fordulatszámú motorok zajszintje magasabb. Általánosságban érvényes, hogy a nagyobb méretű és alacsonyabb fordulatszámú ventilátor kisebb zajt kelt, mint a kisebb méretű és magasabb fordulatszámú azonos légáram mellett. A szabad légáramlást gátló akadályok is zajforrások – légörvényt keltenek. A feltüntetett zajszintek speciális helyiségben , a ventilátortól 1m távolságra mért érték.

Nagyobb műszerventilátor gyártók:

További információk

Tömeg 0.3 kg
Feszültség

Csapágyazás

Légszállítás

Fordulatszám[1/perc]

Max. áramfelvétel[A]

Teljesítményfelvétel[W]

Zajszint[dB]

Szélesség[mm]

Magasság[mm]

Mélység[mm]

Felhasználás

Tegye fel kérdését, ügyfélszolgálatunk hamarosan jelentkezik a válasszal!

Visszajelzés
avatar

Érdekelhetnek még…