Helios DVW90 mennyezeti ventilátor

GYORS NÉZET

Helios DVW90 klasszikus, egyszerű formatervezésű, tartós fém kivitelű, fehér színű, lámpa nélküli mennyezeti ventilátor.

Ár: 37 719 Ft (ÁFA-val)

Rendelhető, raktárkészlet információ nem elérhető.
Szállítás: 1-5 munkanap.

Mennyiségi kedvezmény
1-2 3-5 6-8 9+
37 719 Ft 36 965 Ft 35 833 Ft 33 947 Ft
Címke: Partnereink:
4.6 stars, based on 45 reviews
Helios DVW90 mennyezeti ventilátor

Leírás

Helios DVW90 mennyezeti ventilátor tulajdonságai

  • lapátátmérő: 900mm
  • 3 lapátos
  • felfüggesztéshez kétféle hosszúságú tartórúd használható – lelógás a mennyezetről: 440/565mm
  • zárt építésű motor háza fehérre színterezett, karban tartást nem igényel, a rádióvételt nem zavarja
  • a felfüggesztés a rezgésmentes futás érdekében, kis szögelfordulást tesz lehetővé
  • szállítás előszerelt állapotban történik, így csak a lapátokat kell rögzíteni
  • TSW 0,3 trafós, 5 fokozatú szabályzóval a fordulatszám változtatható – a fordulatszám szabályzó külön vásárolható, nem tartozék!
  • légszállítási iránya megfordítható, a bekötésnél ill. irányváltó kapcsolóval (DSEL 2) – az irányváltó külön vásárolható, nem tartozék!
  • fordított szállítási iránynál (felfelé áramlás) minimálisan 100V szükséges


Nyári időszakban hűtésre, a közérzet javítására, a fűtési idény ideje alatt energiatakarékossági célokra, légkeverésre, szárítási feladatokra is szolgálnak.

Nagy belmagasságú helyiségeknél a mennyezeti ventilátorok lassú forgással, huzatérzet nélkül szüntetik meg a meleg levegő mennyezet alatti rétegződését. A terek levegőjének átkeverésével tapasztalatok szerint átlagosan 4°C-nyi hőmérséklet emelkedést érhetünk el a padló szintjén, mely akár 25%-os megtakarítást is jelenthet.

A ventilátor energiafogyasztása csekély, illetve szintén a fűtésre fordítódik.

Ablaktalan terekben, magas hőmérsékletű és hőleadású világítótestek alkalmazásakor mennyezeti ventilátorokkal súlyos légtechnikai problémákat oldhatunk meg a vendéglátás, az értékesítés különböző kommunális tereiben.

Ezen diagram segítségével kiválasztható egy adott helyiség méretéhez alkalmas ventilátoHelios DWV ventilátorok légszállításar. A légáram térbeli egyenletessé tételére három  paraméter áll rendelkezése: járókerék átmérője, elhelyezési pozíció és felfüggesztési magasság.

A függőleges tengelyen a felfüggesztési magasság (talajszinttől mérve), a vízszintes tengelyen az áramlásba hozott levegő „alapterülete” látható.

A ventilátorok oldalfaltól való távolsága kb. 3x-os lapátátmérőnél optimális. Több ventilátor együttes alkalmazásakor az egyes ventilátorok tengelyei között 6 átmérőnyi távolságot érdemes tartani. Nyári üzemre a magasabb fordulatszámokat, téli üzemre az alacsonyabb fokozatokat érdemes választani.

További információk

Tömeg 7 kg
Felhasználás

,

Feszültség

Teljesítményfelvétel[W]

Fordulatszám[1/perc]

Szín

Tegye fel kérdését, ügyfélszolgálatunk hamarosan jelentkezik a válasszal!

Visszajelzés
avatar

Érdekelhetnek még…