Fürdőszoba ventilátor Archives - Ventilatorbolt.hu webáruház

Fürdőszoba ventilátor

SVN centrifugális fürdőszoba szellőző ventilátor

Lakóépületek és lakásaink egyik legnagyobb problémája ősszel és télen a megfelelő szellőztetés hiánya.
A mai korszerű technológiával épülő lakóépületekben különösen nagy figyelmet kell szentelni a szellőztetésére. A beépített nyílászárók fokozottan hő- és légszigeteltek, a falszerkezetek ugyancsak jó hőszigetelési mutatókkal bírnak. Ezek azonban problémákat is okozhatnak: páratartalom megnövekedése, penészesedés stb. A nem megfelelő szellőzés az emberekre számos egészségkárosító hatással bír, valamint lakásunk állagát is hátrányosan befolyásolja.

Leginkább a fürdőszobákban jelentkezik a szellőzés hiányának jele penészesedés, túlzott pára kicsapódás formájában. E kellemetlen következmények ellen tervezett megfelelő szellőztetéssel tudunk védekezni. A fürdőszobában jelentkező párásodáson kívül a megfelelő komfortérzetet szükséges biztosítani a lakások WC és mellékhelyiségeiben. A megfelelő fürdőszoba és WC szellőztetés elengedhetetlen eszközei a kis teljesítményű axiál fürdőszoba WC ventilátorok.

Olvassa el cikkünket a penész károsító hatásairól!
Fürdőszoba ventilátor az egészséges környezetért

Ezek a fürdőszoba, wc elszívására alkalmas ventilátorok általában egy helyiség kiszellőztetésére használhatóak. Széles választékot kínálunk webáruházunkban az egyszerűbb olcsó ventilátor-tól a halk, alacsony fogyasztású minőségi termékekig. Kínálatunkban megtalálhatóak a golyós csapágyas, időzítős, pára érzékelős ventilátorok vagy az intervallum kapcsolóval ellátott változatok.