Fürdőszoba ventilátor kínálatunkban

Leginkább a fürdőszobákban jelentkezik a szellőzés hiányának jele penészesedés, túlzott pára kicsapódás formájában. E kellemetlen következmények ellen tervezett megfelelő szellőztetéssel tudunk védekezni. A fürdőszobában jelentkező párásodáson kívül a megfelelő komfortérzetet szükséges biztosítani a lakások WC és mellékhelyiségeiben. A megfelelő fürdőszoba és WC szellőztetés elengedhetetlen eszköze a kis teljesítményű axiál fürdőszoba ventilátor, vagy wc szellőztető ventilátor. TOVÁBB OLVASOM

Fürdőszoba ventilátor

SVN centrifugális fürdőszoba szellőző ventilátor

Ezek a  fürdőszoba ventilátorok alkalmasak párás helyiségek és kisebb lakóterek szellőztetésére, jellemzően WC-k, fürdőszobák elszívó ventilátorai. Széles kínálatunkban megtalálhatóak az olcsó fürdőszoba ventilátortól a magas minőségű kivitelig mintegy 27 féle különböző típus.

A fürdőszoba szellőztető ventilátorok kivitelük szerint lehetnek golyós vagy sikló csapággyal szereltek, valamint különböző vezérlő elektronikával rendelkeznek.

Fürdőszoba ventilátorok csapágyazása

A golyós csapágyas ventilátorok jellemzően hosszabb élettartammal rendelkeznek, valamint mennyezetbe is építhetőek. A sikló csapágyas fürdőszoba ventilátorokat csak oldalfalra lehet szerelni, ellenkező esetben a ventilátor csapágyazása hamar meghibásodhat.

Fürdőszoba ventilátorok időzítő és páraérzékelő áramkörei

Szinte minden típusú háztartási szellőztető ventilátor különböző időzítő vagy páraérzékelő elektronikával is rendelhető. Az intelligens érzékelő és vezérlő elektronikáknak köszönhetően a fürdőszoba vagy a wc hatékonyan és komfortosan szellőztethető. A ventilátor időzítő áramkör a helyiség elhagyása után még egy ideig biztosítja a szellőztetést akkor is ha lekapcsoltuk a fürdőszoba vagy wc-ben a világítást. A páraérzékelős szellőztető ventilátorok figyelik a helyiségben a levegő páratartalmát, és a beállított értéket meghaladó páratartalom esetén automatikusan elindítják a szellőztetést. Ezeket a páraérzékelős szellőztető ventilátorokat leginkább fürdőszobába, mosókonyhába szerelve használhatjuk hatékonyan.

Olvassa el cikkünket a penész károsító hatásairól!
Fürdőszoba ventilátor az egészséges környezetért

Ne feledkezzen meg a fürdőszoba ventilátor felszerelésekor az érintésvédelmi szabályok betartásáról! Zuhanykabin, kád fölé csakis speciális védelemmel ellátott, vagy törpefeszültségről üzemelő szellőztető ventilátorokat szabad szerelni! Amennyiben kétsége van a megfelelő fürdőszoba ventilátor kiválasztása esetén, kérje kollégáink segítségét!