Torony vagy oszlop ventilátorok

A legcsendesebb ventilátort keresi? Jó helyen jár!

Az oszlop ventilátor a legkisebb fokozaton is kellemes hűvös levegőt fúj és sokkal halkabb, mint a hagyományos ventilátor. Ezeknek a ventilátoroknak ma már csendes a működése, sokkal stabilabban áll a padlón és kevésbé balesetveszélyes, mint a hagyományos ventilátor készülékek, hiszen külső védőráccsal rendelkeznek. TOVÁBB OLVASOM

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

ARDES 5T75 oszlop ventilátorOszlop ventilátorok és egyéb hűsítő készülékek

Hosszabb távon a nyári hőség mindenki szervezetét megviseli, hiszen csökken a koncentrációs képességünk, nem tudjuk ellátni napi teendőinket, valamint nem tudjuk rendesen kipihenni éjjel sem magunkat a kánikula következtében.

Az oszlop vagy más néven torony ventilátor, a párologtató hűtőberendezés vagy a klíma olyan háztartási eszközök, amelyek kellemesebbé és elviselhetőbbé tudják tenni a forró napokat, már csak az a kérdés, milyen szempontok alapján válasszuk ki a legmegfelelőbbet.

A ventilátor a klímával ellentétben nem hűti le a környezetében lévő levegőt, csak keringeti azt, így kelt frissítő, hűsítő érzetet a szélhez hasonlóan. Érdemes szem előtt tartani a megfelelő ventilátor kiválasztása előtt, hogy az asztali vagy padló ventilátorokat leginkább munkahelyi környezetben alkalmazzák a helyiségben tartózkodók száma alapján, mivel ezek a berendezések személyre szabott ventilációra képesek, így tökéletes választás az íróasztalunk mellé elhelyezve.

Ha már nagyobb, akár 50-100 négyzetméteres helyiségek levegőjének átmozgatására van szükség, akkor a légszállítástól és teljesítménytől függően az álló, illetve az oszlop ventilátor készülékek beszerzése ajánlott.

Mi a különbség az oszlopventilátor és a hagyományos ventilátor között?

Az oszlop ventilátor a legkisebb fokozaton is kellemes hűvös levegőt fúj és sokkal halkabb, mint a hagyományos ventilátor. Ezeknek a ventilátoroknak ma már csendes a működése, sokkal stabilabban áll a padlón és kevésbé balesetveszélyes, mint a hagyományos ventilátor készülékek, hiszen külső védőráccsal rendelkeznek. Az oszlop ventilátor előnye, hogy a nagy melegben teljes magasságban ” szépen” megmozgatja feljebb is a levegőt, annak ellenére, hogy felfelé nem fúj. Energiatakarékosság szempontjából sem rossz választás egy ilyen nyári ventilátor, hiszen van olyan típus is, amely a normális és szellő módok mellett éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, tehát fenntartja a kellemes klímát alváskor is.

Az oszlop ventilátorok tisztítására érdemes odafigyelni, mivel a lerakódó szennyeződés meghibásodáshoz vezethet. Amikor a készülék tisztítását végezzük, minden esetben szennyeződésmentes, tiszta és puha rongyot használjunk. Amennyiben rendszeresen karbantartjuk a berendezést, akkor akár több szezonon keresztül is képes ugyanolyan megbízható teljesítményt nyújtani otthonunkban, vagy a munkahelyünkön.

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.