Ipari axiális ventilátor

A fali axiál ventilátorok az egyik legnépszerűbb ipari szellőztető ventilátor család. Kínálatunkban megtalálhatóak a falra szerelhető és a csőperemes ipari axiális ventilátorok, akár fordított szívó légárammal is kiváló áron!  TOVÁBB OLVASOM

17 203Ft37 678Ft (ÁFA-val)
35 654Ft335 211Ft (ÁFA-val)
35 654Ft335 211Ft (ÁFA-val)
42 366Ft204 983Ft (ÁFA-val)
44 450Ft82 664Ft (ÁFA-val)
39 992Ft140 703Ft (ÁFA-val)
22 720Ft41 897Ft (ÁFA-val)
26 911Ft44 818Ft (ÁFA-val)
41 262Ft148 704Ft (ÁFA-val)
14 690Ft62 989Ft (ÁFA-val)
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
121 798Ft243 267Ft (ÁFA-val)

Axiális fali ventilátorok felhasználási területei

Ipari axiál ventilátor
Ipari axiál ventilátor


Ezek a legegyszerűbb, és legrégebb óta ismert ventilátor típusok.  Az axiál fali ventilátorok leginkább ipari, de kisebb méretek esetén lakossági felhasználásra is alkalmasak. Ipari területeket tekintve állattartó telepeken, gyártó csarnokokban, raktárakban, de akár irodákban, kisebb üzlethelyiségekben, vendéglátó egységekben is alkalmazhatóak szellőztetésére. 

Általánosan a terek szellőztetésére használnak ilyen ventilátorokat, rövid és kis ellenállású csővezeték rendszerekhez valók.

Az axiális ventilátoroknak a teljes jelleggörbe tartománya nem használható, mert nagy fojtás esetén az áramlás úgymond leválik a járókerék-lapátokról. Ez azt jelenti, hogy a lapátok mögött óriási örvények keletkeznek, s a jelleggörbe visszaesik, bizonytalanná válik. Ekkor a ventilátor zaja mélyebb tónusú lesz, a légáramlás egyenetlen, pumpáló  ilyenkor. Az axiális gépeknél tehát a várható munkapont megfelelő helyét a jelleggörbén ellenőrizni kell.

Minőségi axiál ventilátorok

Általában védőráccsal vannak ellátva, és a belső falra szerelve a helyiségből kifelé nyomják a levegőt. A lapátjuk készülhet acélból, alumíniumból, de akár speciális antisztatikus műanyagból is.

Széles méretválasztékban kaphatóak, egy vagy három fázisú motorral vannak felszerelve. Vannak olyan változatok, amelyek négyszögletes acéllemez házzal, acél lapátokkal, és acél védőhálóval készülnek. A ventilátorok kerete készülhet még poliészterezett acéllemezből is.  

Jellemző rájuk:

  • a csendes működés, 
  • az alacsony energiafogyasztás, 
  • a nagy légszállítás,
  • a kis nyomásemelés,
  • a hosszú élettartam,
  • a karbantartás mentesség – hiszen strapabíró golyós csapágyazással gyártják őket,
  • a magasfokú hővédelem – túlmelegedés esetén lekapcsol a motor.

 

Ilyen axiális ipari ventilátorokat alkalmaznak például műhelyek, ipari, és mezőgazdasági létesítmények szellőztetésére.

Reventon, VENTS axiál ventilátorok

A Reventon ipari axiális ventilátor belső falra szerelhető, a helyiségből kifelé történő szellőztetés esetén alkalmazható. Nagy teljesítménnyel rendelkezik, kitűnő megoldás raktárak, ipari létesítmények, sportcsarnokok szellőztetésére.

A VENTS OVK ipari axiál ventilátor berendezésről annyit érdemes tudni, hogy kör keresztmetszetű, típusa szerint fali ventilátor, acél lapátokkal rendelkezik, és egyfázisú motorral van felszerelve. Ipari felhasználásra gyártják.

Kérje szakértőnk segítségét a megfelelő minőségű, és méretű ipari ventilátor  kiválasztásához!

 

Kövessenek minket a közösségi médiában is!

linkedin pinterest instagram_003

facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.