Fali kürtős páraelszívó készülékek konyhába

Fali páraelszívó készülékek. Milyet és hogyan válasszunk? Azt gondolnánk, hogy mindent tudunk már a fali páraelszívó készülékekről, mivel elég gyakran láthatunk ilyen berendezéseket akár az ismerőseink házában, vagy akár a műszaki boltok polcain. Vásárlás előtt azonban nem árt, ha tisztában vagyunk a konyhai elszívók típusaival, mielőtt beszereznénk egyet  TOVÁBB OLVASOM

-19%
84 990Ft (ÁFA-val)
-11%
72 989Ft (ÁFA-val)

Cata OMEGA 600/A inox - A készlet erejéig rendelhető! konyhai páraelszívóÖnnek meg van a választás lehetősége, hiszen számos típus közül is vásárolhat. 

Választhat: 

 

A fali konyhai páraelszívók közvetlenül a falra, a konyhabútor felső eleme alá, felső szekrénybe, sarokba is beépíthetőek. 

Kürtős páraelszívók

Ez talán a legismertebb típus, mivel nagyon széles választékát kínálják a gyártók. Ahogyan a neve is magában hordozza ez egy olyan szerkezetű páraleszívó, amely piramis formájú, és a kürtője rozsdamentes fémlemezből készül. Ehhez csatlakozik felülről egy hasáb, vagy henger, amely tartalmazza a motort, a szűrőket, a világítást, valamint a vezérlést is.

Dekoratív, modern megjelenésükkel közepes, vagy nagyobb konyhákban is jól mutatnak a kürtős páraelszívók, melyeket felszerelhetünk a két felső szekrény közé, de akár önállóan is megállják a helyüket a tűzhely fölé a falra felszerelve.

Különféle színváltozatban kaphatóak, és modern formájukat tekintve találkozhatunk szögletes, félkör, döntött, sokszög, és ovális kivitelezéssel készült berendezésekkel is. Sokan kedvelik a fekete üveg, illetve fehér üveg, valamint a csupa fém, fém‑üveg, és csupa üveg ernyőkkel gyártott változatokat is.

Mire kell ügyelni a páraelszívók beépítése során?

A konyhai kürtős páraelszívó készülékek beszerelése során – ha van rá lehetőség – mindig biztosítani kell a levegő kivezetését a megfelelő csövezés kiépítésével. Amennyiben erre nincs lehetőség, akkor alkalmazhatjuk az aktívszén-szűrős megoldást a levegő megtisztítására és szagtalanítására. Belső keringetéses és kivezetéses üzemmódban is működtethetőek ezek a berendezések, valamint kaphatók külső motoros változatban is. Méretük szerint lehetnek 500, 600, 700, 800, 900, 1000, és 1200 mm szélességűek is.

Ha górcső alá vesszük az elszívó teljesítményüket, nagyon tág határok között mozognak az értékek, hiszen 500 m3-től az 1000 m3-fölötti készülékekig bezárólag is beszerezhetőek a fali konyhai elszívók a ventilátorboltban. Motorok tekintetében is különböző típusok léteznek, mivel vannak szimpla vagy kettős turbina motorokkal ellátott elszívók is.

Ismerje meg CATA, Davoline, Falmec, Sirius páraelszívó választékunkat webshopunkban!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.