Mennyezetbe építhető páraelszívó

A mennyezetbe építhető páraelszívó olyan konyhákban nagyon előnyös, ahol nem cél, hogy szem előtt legyen a páraelszívó. Például a sziget szagelszívót válthatja ki az ilyen típusú páraelszívó. TOVÁBB OLVASOM

-14%
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
-6%
Érdeklődjön!
-6%
Érdeklődjön!
-5%
Érdeklődjön!
-30%
-20%
Érdeklődjön!
-20%
Érdeklődjön!
-21%
Érdeklődjön!
-19%
Érdeklődjön!
-20%


A mennyezetbe építhető páraelszívó az egyik legújabb konyhai szagelszívó típus. Egybeépített konyha, Sirius SLT 958 EM fehér motor nélkül konyhai páraelszívónappali és étkező esetén ajánlott beépíteni, hiszen nagy elszívó teljesítménnyel rendelkezik egy ilyen berendezés. Mivel ezeknél a modelleknél nagyobb távolságról történik a szag, és páraelszívás, ezek a verziók már 800-900 m3/h teljesítménytől indulnak.

Kiknek ajánlott a mennyezetbe süllyeszthető páraelszívó?

Akik nem szeretnének nagyméretű sziget páraelszívó készüléket felszerelni a konyhájukba. Azok számára is ideális megoldás lehet ez a típus, akik kedvelik a modern, illetve minimalista stílust konyhájukban.

Külső motoros, és motor nélküli páraelszívók

Mivel a lényeg sokszor a részletekben rejlik érdemes a mennyezetbe építhető páraelszívó tulajdonságait, és extra funkcióit megvizsgálni vásárlás előtt. Ugyanis sok páraelszívó teljesítménye azonos, és külsőre sem veszünk észre semmi különbséget, ám az áruk már nagyon eltérő lehet.

Ez abból következik, hogy nem mindegy:

  • milyen a páraelszívó kidolgozása, 
  • milyen a kezelőgombok elhelyezkedése, és működtetése, 
  • milyen a világítás erőssége, és szabályozhatósága, 
  • mennyire lehet tisztítani a zsírszűrőt, 
  • külső motoros, vagy motor nélküli a páraelszívó,
  • esetleg milyen automatikával van felszerelve.

Sirius, Falmec, CATA, Nodor mennyezetbe építhető páraelszívók

A FALMEC cég egyik új fejlesztése az NRS zajcsökkentő rendszer. A rendszer nagy előnye, hogy a motor és a légáramlási út különleges kialakításának, valamint ezek speciális szigetelésének köszönhetően extra csendes páraelszívókat gyárt a vállalat. Ez az új zajcsökkentő rendszer jelentős mértékben hozzájárul a Falmec konyhai páraelszívók zajszintjének csökkenéséhez.

A Falmec ALBA motor nélkül mennyezetbe építhető páraelszívó exkluzív Carbon.Zeo mennyezeti szűrő rendszerének köszönhetően belső keringető üzemmódban is alkalmazható.

A Falmec népszerű páraelszívó családjai pl. a NUBE, ALBA, NUVOLA. Ezek a készülékek nemcsak tökéletes páraelszívók, hanem a konyhánk ékkövei is lehetnek. 

A Sirius SLT 960 EM motor nélkül mennyezetbe építhető páraelszívó kapható fehér, illetve inox színben is. 3-5 év garancia jár a készülékekhez. Ezüst, arany, fekete, de akár réz színben is kínálunk Sirius mennyezetbe építhető páraelszívó berendezéseket BRUSHLESS motorral felszerelve. Áruk: 245.000Ft.-1.000.000Ft. között mozog.

Válogasson kedvére mennyezetbe építhető páraelszívó készüléket webáruházunkban!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.