Pultba építhető páraelszívó 

Ezek speciális páraelszívó készülékek. A pultba építhető páraelszívó, ahogy a neve is mutatja a megszokottól eltérően nem a falon, vagy a mennyezeten kap helyet, hanem a konyhapultból emelkedik ki. TOVÁBB OLVASOM

-25%
-29%
Érdeklődjön!
-14%
-9%
-24%
-26%
-26%
-27%
-18%
-18%
-25%
-18%

Sirius S-DD16 EM fekete üveg inox kerettel motor nélkül konyhai páraelszívóA strapabíró acélból készült, pultba süllyeszthető páraelszívó készülékek prémium kategóriájú, innovatív termékek. A berendezés általában a főzőszigetbe elhelyezett főzőlap közvetlen közelébe kerül besüllyesztésre. Ekkor a motor a főzőlap alatt kerül beépítésre, de külső motoros változatban is beszerezhető webshopunkban.

Fontos tudni, hogy a külső motoros páraelszívó rendszer vásárlása esetén a páraelszívó ernyő nem tartalmazza a belső motort!

Hatékony szagelszívás a konyhában

Azért, hogy a leghatékonyabb legyen a kellemetlen szagok elvezetése a konyhából, a páraelszívó legalább olyan széles legyen, mint a főzőlap. Az sem baj, ha szélesebb a pultba építhető páraelszívó, de kisebbet nem ajánlatos beépíteni!

Mivel ezek a páraelszívók közvetlenül a főzőlap mellett helyezkednek el, így a páraelszívás iránya sem mindennapos. Ebben az esetben a páraelszívás a főzőszinttől akár vízszintesen, vagy lefelé indul el.

Különlegességüket az is szemlélteti, hogy a berendezés kikapcsolt állapotban a konyhapultba süllyed, így szinte ” láthatatlanná ” válik. Ha nincs lehetőség a páraelszívó főzőfelület fölé – közvetlenül a falra – történő felszerelésére, akkor lehet kézenfekvő megoldás a pultba építhető páraelszívó beépítése az ablak elé.

Motor nélkül pultba építhető páraelszívók általános tulajdonságai

  • ezek a páraelszívók különböző szélességben kaphatóak, pl. 52cm, 58cm, 81cm, 86cm, de 90cm-es méretben is találhat minőségi készülékeket kínálatunkban,
  • vezérlésük: elektronikusan, vagy érintő vezérléssel történik,
  • világításuk LED-es, 
  • színük: fekete üveg / inox / fehér
  • alacsony zajszinttel rendelkeznek, 
  • belső keringtetéssel, illetve kivezetve is üzemeltethetőek,
  • elszívási teljesítményük széles skálán mozog: 600-1500 m3/óra,
  • 3 szabadalmaztatott SDD működési rendszer a Sirius típusnál,
  • a Sirius páraelszívók XS304-es acélból készülnek,
  • árkategóriájukat tekintve: 280.000 – 1.000.000 Ft. között kaphatóak webshopunkban.

Webáruházunkban megtekintheti a Sirius, Falmec, CATA motor nélkül pultba építhető páraelszívókat elérhető áron. Készülékeinkez 5 év garanciát adunk.

Gondot okoz a megfelelő pultba építhető páraelszívó kiválasztása konyhájába, vagy műszaki segítségre lenne szüksége a beépítéshez?Hívja munkatársunkat: +36 70 9439358!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.