Sarok páraelszívó konyhába

Vannak olyan konyhák, ahol a főzőlap a sarokba kerül beépítésre. Ebben az esetben ajánlatos a sarok páraelszívó készülék, amely a leghatékonyabb megoldás az ételszagok, és a pára elszívására.  TOVÁBB OLVASOM

Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
159 990Ft (ÁFA-val)
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!

Az általánostól eltérő konyha tervezéskor sok esetben van szükség, sarok páraelszívó berendezésre, Kdesign GLENDA ANGOLO T600 konyhai páraelszívóamely formavilágában a kürtős páraelszívóhoz áll közel. Ezeknek a páraelszívóknak a beépítése a speciális konyhaszekrények által meghatározott, helyhez igazodó méretek szerint történik. A formájukat tekintve készülhetnek modern, vagy rusztikus kivetelben, egyedileg pácolható natúr fa szegéllyel is.

Sarok páraelszívó elszívási teljesítménye szabad kivezetés esetén

Átlagban: 350-1500 m3/h között mozog. Ezek a sarok páraelszívók kaphatóak külső motoros változatban is. Arra figyelni kell, hogy a külső motoros páraelszívó rendszer vásárlása esetén a páraelszívó ernyő nem tartalmazza a belső motort! Üzemeltethetők belső keringtetéssel, és kivezetve is. Általában 3 év garancia jár a készülékekhez.

Árkategóriájukat tekintve: 200.000 Ft és 400.000 Ft között mozog egy ilyen készülék ára.

Sarok konyhai páraelszívók zajszintje

Vásárlás során érdemes, minél alacsonyabb zajszinttel rendelkező sarok páraelszívó készüléket választani. Nagyon zavaró lehet az amikor, a konyhai szagelszívó zajától nem tudjuk – nyugodt körülmények között – elfogyasztani az ebédünket, illetve nem tudunk egymással kommunikálni.

Típusonként változó a sarok páraelszívók működési zaja. A leghangosabb készülékek 50-70 dB(A) értékkel, míg a halkabb típusok 40-50 dB(A) között vannak. Az extra halk kategóriába tartozó modellek pedig ez alatti zajkibocsátással kaphatóak.

A berendezések zajszintje attól is függ, hogy egyáltalán, milyen teljesítményfokozaton használjuk a megvásárolt sarok páraelszívót. Éppen ezért, ha a konyhába a szükségesnél nagyobb légszállítási teljesítménnyel rendelkező berendezést szerelünk fel, akkor tudunk csökkenteni a zajszinten. Így alacsonyabb lesz a zajszint a helyiségben, hiszen azt nem kell maximális teljesítményen használnunk a megfelelő működéshez. Webshopunkban találhat Falmec sarok páraelszívót 49-65 dB(A), illetve Kdesign páraelszívót 54-68 dB(A) zajszinttel.

CATA, Falmec, Kdesign sarok páraelszívók

Az olaszországi Kdesign céget Montelabatte városában alapították 2003-ban. A Kdesign sarok páraelszívóit a tökéletes fa megmunkálás, a lágy elegáns vonalak, a dekoratív megjelenés, és a rusztikus kivitelezés jellemzi.  Az évek során a Kdesign vállalat felépítette saját filozófiáját, ezzel az egyik legérdekesebb és legkreatívabb céggé váltak a régióban. A Kdesgin termékek között nagyon népszerű a Kdesign Capri Angolo, és a Kdesign Emily Angolo sarok páraelszívó készülékek.

Nem találta meg kedvenc sarok páraelszívóját? Böngésszen választékunkban!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.