Kürtős páraelszívó kiválasztása konyhába

Hasznos tanácsokkal szolgálunk a megfelelő kürtős páraelszívó kiválasztásához. Mivel évekig fogja használni páraelszívóját, ne döntsön elhamarkodottan. Tudjon meg Ön is a konyhai páraelszívókról, minden szükséges információt, amely segíti a majd a kiválasztásban  TOVÁBB OLVASOM 

Hogyan válassza ki konyhájába a legmegfelelőbb kürtős páraelszívót? kürtős páraelszívó

Olvassa el az alábbi szempontokat, mely alapján Önnek is könnyebb lesz a vásárlás!

Nos, a konyhai kürtős páraelszívó olyan konyhákba ajánlott, ahol a páraelszívónak különleges, úgy is mondhatnánk “dekoratív” szerepe is van.  Általában felső szekrénybe, vagy kürtőbe építhető páraelszívókról beszélünk ekkor. Telepítés után csak a páraelszívó alsó része látszódik. 

Különböző színekben például inox, fehér, de akár fekete színben is beszerezhetőek ezek a típusok webáruházunkban. Szélességüket tekintve többnyire 45, 50, 52, 60, 70, 80, 90, 100, és 120 cm szélességben kaphatóak. Előszeretettel használják ezeket a páraelszívókat klasszikus konyhákban. 

Kürtőbe építhető konyhai páraelszívók

A kürtős páraelszívó beszerelése során lehetőség szerint mindig biztosítani kell levegő kivezetést, a megfelelő csövezés kiépítésével. Mivel az aktív szénszűrő használata ront az elszívó teljesítményen, csak végső esetben lehet alkalmazni a szénszűrős megoldást. Egyes készülékek külső motoros változatban is megvásárolhatóak. 

Belső keringetéssel, illetve kivezetve egyaránt üzemeltethetőek. A kürtős páraelszívók légszállítási értékét egy úgynevezett UNE EN 61591 szabvány alapján kell megadnia a gyártónak.

A kürtős páraelszívó készülékek talán a leggyakrabban előforduló típusok. Különböző formában, és stílusban találkozhatunk velük a webshopokban. Ahogy a neve is jelzi, fém‑lemez kürtő adja a szerkezetet, alul általában piramis forma, melyre felül csatlakozik egy hasáb, vagy henger. Ebben a hengerben található a motor, a szűrő, a világítás, valamint az elektronikus vezérlés. Közepes, vagy a nagyobb méretű konyhákba ajánljuk ezeket a berendezéseket felszerelni. 

Formájukat megvizsgálva lehetnek szögletesek, sokszög, félkör, de akár ovális alakúak is. Találkozhatunk egyéb formai megoldásokkal is, mint a csupa fém, csupa üveg, vagy a kettő kombinációjából fém‑üvegből készített kürtős páraelszívókkal is.

Válasszon márkás kürtős páraleszívó készüléket

Webáruházunkban megtalálhatja a CATA, AIRMEC, KDESIGN, NODOR, SIRIUS, FALMEC kürtős páraelszívó készülékeket, 3-5 év garanciával. Ezek a berendezések rendkívül csendesek, energiatakarékosak, LED-es világítással rendelkeznek, vezérlésüket tekintve pedig elektronikus, vagy tolókapcsolós kivitelben készülnek.

Szerezze be Ön is lakása konyhájába a megfelelő kürtős páraelszívót 3 év garanciával webáruházunkból!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.