Sziget páraelszívó sok előnnyel

Minden konyhában szükség van megfelelő páraelszívó berendezésre. Manapság több száz különböző típusú készülék közül választhatunk, amely bizony nem könnyű feladat.Most nézzük meg, a sziget típusú páraelszívók előnyei miben rejlenek, miért válasszuk ezeket a típusokat?  TOVÁBB OLVASOM

-8%
-13%
-19%
304 989Ft (ÁFA-val)
-24%
494 989Ft (ÁFA-val)
-25%
394 989Ft (ÁFA-val)
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!
Érdeklődjön!

Sziget páraelszívó alapvető feladata Cata ISLA GAMMA GLASS/X LED konyhai páraelszívó

Manapság nagyon divatosak az amerikai konyhák. Ezekben az egyterű lakásokban különösen fontos, hogy a főzés területéről ne terjedjen szét a kellemetlen ételszag, és vízpára. A sziget páraelszívó a kürtős páraelszívók családjába tartozik, melyeket úgy terveznek, hogy a főzősziget fölött, a mennyezetre szerelve szívják el a rossz szagokat, és a zsíros gőzöket. Nagy előnyük, hogy a  hatékony szag, és páraelszívás következtében ritkábban kell ablakot nyitni a lakásban, vagy családi házban.

Mivel elég alacsony a zajszintjük kb. 49-67 dB(A), lehet hogy magasabb árfekvésűek, de a drágább sziget páraelszívó készüléknek csendesebb a motorja, és belső hangelnyelő panelekkel is fel vannak szerelve. Ha a legcsendesebb megoldást keressük, akkor a külső motoros típusokat válasszuk. Ez esetben a zajt keltő ventilátor másik helyiségben kerül felszerelésre, így minimalizálható a zajszint.

Arra figyeljünk oda vásárláskor, hogy a külső motoros páraelszívó rendszer vásárlása esetén a páraelszívó ernyő nem tartalmazza a belső motort! Ez a figyelmeztetés az adott termék oldalán olvasható.

Sziget páraelszívók esztétikai megjelenése

Formailag tekintve a sziget páraelszívók komoly lakberendezési látványelemek is lehetnek. Különösképpen, ha megnézzük a kürtős páraelszívó készülékeket, amelyek rozsdamentes fém burkolatúak, vagy esetleg üveg ernyővel kombinált kivitelben készülnek. Ezek a berendezések – valljuk meg őszintén – önmagukban is esztétikus látványt mutatnak a lakóhelyiségben. A drágább készülékek az elszívó ernyőjükkel egészen nagy főzőfelületet is képesek lefedni és egyben biztosítható a munkatér körbejárása.

Világítás terén is sokfélék lehetnek ezek a sziget páraelszívó készülékek. Led-es, illetve neon világítással is választhatóak, távirányítóval is rendelkeznek, és rendkívül energiatakarékosak. A magasabb kategóriához hozzátartozik a fényerő szabályozás, valamint az elektronikus vezérlés is.

Teljesítményüket megvizsgálva széles skálán mozognak az értékek: 600 m3/h-tól kezdve gyártják őket, de találkozhatunk 1200 m3/h-ás sziget páraelszívóval is. 

Ahogy már korábban olvashatták, ezeket a páraelszívókat is fel lehet szerelni külső motorral. Mivel a felszerelésük kissé komplikáltabb, és nagyobb szakértelmet igényel, kérje munkatársaink segítségét! 

Tekintse meg CATA Isla Legend, és FALMEC Blade sziget páraleszívó készülékeinket webshopunkban! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.