Teleszkópos páraelszívó választékunk

A teleszkópos páraelszívó a konyhai szag, és páraelszívás nélkülözhetetlen berendezése. Ezek a készülékek nagyon népszerűek, mivel kedvező áron beszerezhetőek, nagyon praktikus típusok, és könnyen beépíthetőek  TOVÁBB OLVASOM

Érdeklődjön!
-12%
Érdeklődjön!
-13%
Érdeklődjön!

Kihúzható páraelszívókCATA páraelszívó TF-2003 duralum LED

A teleszkópos páraelszívó helytakarékossága, helykihasználása miatt nagyon keresett konyhai berendezés. Amikor nincs a páraelszívó működésére szükség, egyszerűen csak betoljuk a szűrő fiókot, így jelentős hely megtakarítás érhető el. Ezek a típusú elszívó ernyők is mosható fém zsírszűrővel vannak felszerelve, melyet nagyon egyszerű tisztán tartani. 

Általában közepes teljesítményű 1, vagy 2 motorral vannak felszerelve a teleszkópos páraelszívók, melyhez mechanikus vezérlés párosul. Már az olcsóbb árfekvésű páraelszívók is rendelkeznek LED-es, vagy hagyományos világítással azért, hogy elegendő megvilágítás legyen a főzés, sütés során. Nagyon keresettek a 60 cm-es, INOX színű, alacsony zajszinttel rendelkező modellek.

Gyártanak még digitális érintőpanellel ellátott, illetve motoros teleszkópos vezérlésű beépíthető páraelszívókat is. Általában a  teleszkópos páraelszívók motortól függően 500‑800 m3/h teljesítménnyel bírnak. Remek eszközök az ételszag, és zsíros gőzök optimális elszívására, mivel az ilyen típusú konyhai elszívók légszállítása 600/390 m3/h, vagy akár 1200/645 m3/h is lehet.

Beépíthető páraelszívó

Ezek a készülékek teljesen beépíthető teleszkópos páraelszívók, amelyek kihúzható / levehető előlappal rendelkeznek. Egyszerűen beépíthetőek a konyhaszekrény felső elemébe. Kivitelezésüket tekintve  a szabadba történő csöves kivezetéssel szerelik fel ezeket az eszközöket, de belső légkeringetős, szénszűrős megoldással is találkozhatunk esetükben.

Teleszkópos páraelszívó beépítése

Annak érdekében, hogy a kihúzható páraelszívó készülékünk hosszú életű legyen, gondoskodni kell annak szakszerű beépítéséről, és üzembe helyezéséről. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő légtechnikai kiegészítők alkalmazása. A páraelszívás során a motor által keltett, illetve a zsírszűrőn nagy sebességgel áthaladó levegő által keltett zaj keletkezik. A külső motoros rendszer kiépítése során, mivel a motor a páraelszívó ernyőből kikerül, és tőle távolabb kerül kihelyezésre, a keletkező motorzaj teljesen megszüntethető. A kivitelezéskor gyakran használnak zajszigetelő csöveket, valamint speciális hő, és zajszigetelő burkolatokat.

A teleszkópos páraelszívó bekötése “házilag” is megoldható, azonban a bekötés bonyolultságától függően javasoljuk munkatársaink segítségét igénybevenni!

Termékválasztékunkban megtalálhatja a következő márkákat: Davoline, Nodor EXTENDER, CATA TF, Airmec SLIM VETRO teleszkópos páraelszívókat.

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.