A konyhai elszívó és az ősz

A hétről hétre hűvösödő idő velejárója, hogy egyre többet töltünk belőle beltéren. A konyhai elszívó lakásunk elengedhetetlen eleme a megfelelő kellemes élettér megteremtésének.

Teljesen normális az, hogy ekkortájt lépésenként bezárkózunk és kevesebbet mászkálunk mint nyáron tettük. Ha pedig hozzáadjuk a mostani vírusos világ abnormalitását, még erősebben megjelenik az, hogy többet leszünk otthon – még ha mindenki bízik is abban, hogy a tavaszi kijárási korlátozások nem fognak visszajönni. Az ember jól érezni magát csak jó légkörben tudja, az egyes helyiségekben – így például a konyhában – a friss levegő biztosítása elengedhetetlen. Itt jön képbe a konyhai elszívó.

Kellemes illatok, kellemetlen szagok

Egy finom étel vagy sütemény illata már az ajtóba érve is elcsábíthatja az embert. A konyhai kincsek velejárója ugyanakkor, hogy az elkészítésük melléktermékeként megannyi szaggal járnak. Égett, párás, forró, nem szellőztethető: mind-mind ismerős élmények a konyhából. Jellemzően az teszi őket annyira ismerőssé, hogy a magyarországi lakások és házak benti szellőzése a helykihasználás miatt limitált és emiatt eléggé megrekedhet a levegő.

Ez a levegő márpedig nem csupán kellemetlen és az otthoni közérzetünket, pihenésünket nehezítheti meg, de idővel penészedést is okozhat, ami pedig az ingatlan értékét és eladhatóságát hozza nehéz helyzetbe.

Kövessen minket LinkedInen is!

Milyen konyhai elszívó típusok vannak?

Miután egy elég hétköznapi, de sokféleképpen előforduló jelenségre ad választ, a konyhai elszívó termékek kínálata is igen széles, technológiai és dizájn oldalon egyaránt. A legfőbb szempont esetükben a fizikai elhelyezkedés.

A Ventilátorboltban az alábbi elszívó típusok érhetőek el:

  • Fali konyhai elszívók: ezek azok az egységek, amik a falra felszereltek és olyan formájuk van, mint egy éles vonalakkal futó bástyának. Főképp a közepes, illetve nagyobb méretű konyhákba passzolnak.
  • Sziget konyhai elszívó: ezt a készüléket kifejezetten a nagyobb méretű konyhákba középre szerelve tervezték. A sziget kialakításnak köszönhetően a munkaterület kényelmesen körbejárható.
  • Hagyományos konyhai elszívók: ez a legelterjedtebb elszívó típus. Megfelelő teljesítményű és kompakt készüléket, melyek mellett a kisebb lakások (garzonok, panelek) tulajdonosai teszik le a voksukat.
  • Mennyezetbe építhető páraelszívó: ahogy a kategória neve is mutatja, ez az elszívó ventilátor egy mennyezeti megoldás. Esztétikai szempontból mindhárom eddigi kategóriától különbözik, mivel nem “lóg bele” a konyhába egyáltalán, a mennyezet szintjén marad.

Ismerje meg részletesebben a konyhai elszívó termékeinket, az ősz és a tél folyamán megbízható társai lesznek otthon! Keresse kollégáinkat most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.