Megérkeztek a BVN ipari ventilátorai a webáruházba!

bvn-ipari-ventilatorai-a-ventilatorboltban

Szeretnénk bemutatni egy megbízható légtechnikai új termékeit, melyek mostantól a Ventilátorbolt webáruházában is elérhetőek. A BVN 100%-ban török gyártmányú ventilátorokat kínál és szállít a világ minden tájára. Eddig a világ 82 országában több ezer intézmény és cég használja a termékeiket a hűtés-fűtés és szellőztetés területén. A cég saját kutatási és fejlesztési részleggel rendelkezik, ami garantálja a folyamatosan magas minőséget és az innovatív megoldásokat.

Egy leheletnyi friss levegőért!

Ezzel a szlogennel jellemzi a BVN a tevékenysége lényegét. Ventilátoraikat a lehető leghatékonyabb működésre tervezik. Ehhez a külső motoros megoldásokat részesítik előnyben illetve az EC motorok előnyeit használják ki. Az EC motorok előnyei:

 •         Nagyobb hatékonyság a teljes teljesítménygörbén
 •         Energiatakarékosság, alacsony energiaköltség
 •         Akár 90%-kal nagyobb hatékonyság, mint a hagyományos rendszerek esetében
 •         Egyszerű vezérlés 0-10 V jellel
 •         Hosszú élettartam
 •         Alacsony zajszint a teljes teljesítmény görbében
 •         Minden vezérlő- és védőberendezés be van építve a motorba
 •         Egyszerű elektromos csatlakozás
 •         Kevesebb CO2-kibocsátás
 •         Igény szerinti szellőztetés megvalósítása
 •         Az EC Motors nedvesség-, hőmérséklet-, nyomás-, CO2-, idő- és mozgásérzékeny érzékelőkkel
 •         automatizálás biztosítható

A BVN ipari ventilátorai kompakt, helytakarékos motorral felszereltek, melyek indításkor alacsony energiafelvétellel lépnek működésbe. Ezek a megoldások mind az energiahatékonyságot szolgálják, ami különösen egy ipari felhasználás esetén rendkívül fontos szempont.

Hatékonyság és energiatakarékosság

Azáltal, hogy a BVN termékei az energiafelhasználást a lehető legkisebbre minimalizálják, nem csak gazdaságosak, de a környezetvédelemhez is hozzájárulnak. Az olyan ipari szellőzéstechnikai megoldások szakértői, amelyek hatékonyan biztosítják a friss levegőt.

BVN ipari ventilátorai termékkínálata

Az egyszerű szellőztetési megoldásoktól a komplett rendszerekig széles a cég palettája. Íme néhány termékkategória:

 •         Csőventilátorok
 •         Hővisszanyerős szellőztetők
 •         Tetőventilátorok
 •         Axiális ventilátorok
 •         Radiális ventilátorok
 •         Fürdőszobaventilátorok
 •         Tartozékok

A BVN ventilátorok a kényelmes használatért többféle elektronikával választhatók. A lakossági és az ipari szellőztetési igényeket is teljes mértékben lefedik.

Ipari BVN ventilátorok a Ventilátorbolt kínálatában

BVN BRCF-M 315M Tetőventilátor

A BVN BRCF-M 315M Tetőventilátor 120C-ig egy hátrahajló lapátozással felszerelt és vízszintes kifújással működő tetőventilátor. Halk működésű, hatékony készülék. Korrózióálló horganyzott acél házzal rendelkezik. Maximum 120 Celsius fokos tiszta levegő szállítására alkalmazható. Alkalmazható ipari és kereskedelmi füstelvezető rendszerekhez, konyhai egységekhez.

BVN-BRCF-M-315M-Tetoventilator-120Cig

BVN B6PA ipari axiális ventilátor 6 műanyag lapáttal ideális választás ipari létesítmények, raktárak, műhelyek vagy állattartó telepek üzemeltetői számára, ahol fontos nagy légszállítású szellőztető rendszer telepítése. Ez a minőségi anyagokból készült ipari axiális ventilátor a 6 lapátos műanyag járókeréknek köszönhetően nemcsak halk, de optimális működést biztosít.

BVN B6PA ipari axiális ventilátor 6 műanyag lapáttal

A BVN BDTX fémházas csőventilátor hátrahajló lapátozással rendelkezik, és kör légcsatornákhoz tervezték. Ideális kis- és közepes helyiségek szellőztetésére. Fontos, hogy a készülék tiszta levegő szállítására alkalmas, mert az olajos vagy zsíros szennyezett levegő károsítja a készüléket! Maximum 40 Celsius fokos levegő szállítására használható.

BVN-BDTX-femhazas-csoventilator

BVN BKEF-R nagykonyhai elszívó ventilátor

BVN BKEF-R nagykonyhai elszívó ventilátor hátrahajló lapátozással rendelkezik,  a járókerék a légáramon kívül helyezkedik el. Korrózióálló, kiváló minőségű horganyzott acéllemez házzal, illetve hő-és hangszigetelt dupla falú készülék borítással látták el, ami lehetővé teszi a kültéri használatot. A járókerekek alumíniumból készültek, és mivel a lapátok hátrafelé döntöttek, így optimális és csendes működést biztosítanak. Ideális választás iari konyhák olajos, zsíros levegőjének hatékony elszívására.

BVN-BKEF-R-nagykonyhai-elszivo-ventilator

Amennyiben megbízható ipari ventilátorokat keres, vegye számításba a BVN márka megbízható, innovatív termékeit. Kérdezzen bátran tapasztalt kollégáinktól, akik a tervezéstől a kivitelezésig minden kérdésben tudnak segíteni!

Keressen minket Facebookon és Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.