Oszlop ventilátor: a jó levegő bástyája

oszlop-ventilator

Az oszlop ventilátor stílusosan és hatékonyan biztosítja a hűsítő légmozgást az egész lakásban.

A ventilátor használat némileg ellentmondásos érzéseket kelthet az emberben. Egyfelől annyi ideje velünk vannak már, hogy pontosan ismerjük az előnyeit, de ugyanúgy a rosszul kiválasztott termékek miatt meglehetnek a macerák is, legyen szó bontási vagy esztétikai indokokról. Eredendően ha valaki meghallja a ventilátor szólt, sokszor a nagy lapátok és a forgás jut eszébe – holott létezik olyan kategória ebben a szegmensben, ami enélkül a két dolog nélkül is friss levegőt varázsol.

Itt jön képbe az oszlop ventilátor

Ez a típus jellegét tekintve egy henger alakú, halk álló ventilátor. Innen származik az egyik legnagyobb előnye is, miszerint átmérőjében lényegesen kisebb, mint a legtöbb ventilátor, jellemzően 20 cm-nél kevesebb területet foglalnak vízszintesen. A magasságuk rendre kisebb 1 méternél, továbbá a súlyuk sem tesz ki többet 2-3 kilónál, azaz a kompakt szót mintha rájuk találták volna ki. Modern, letisztult megjelenésüknek köszönhetően pedig azon minimalista ízlésű lakberendezők is előszeretettel vásárolnak belőlük, akik a klasszikus ventilátorokkal nem számolnak.

Tudta, hogy fent vagyunk Instagramon is? Kövesse a Ventilátorboltot ott is!

Hogyan használhatja ki a legjobban a készüléket?

A legtöbb darab egy felső részükön kialakított digitális kezelő felületen keresztül irányítható. Ugyanúgy több fokozat közül lehet választani, mint a többi típusnál, a hatótáv viszont kifejezetten nagy lehet összehasonlítva a többiekkel, mivel akár egy 80 – 100 négyzetméteres termet is képes ellátni friss levegővel. Érdemes szót ejteni még arról is, hogy a ventilátorok rendelkeznek éjszakai funkcióval, ami rendkívül alacsony zajszint mellett hozza el a kellemesen friss levegőt alváskor is. Igazi kincs a legmelegebb nyári napok alatt, amikor éjjel sem eresztik ki a falak a forróságot.

Otthon és iroda

Ez a ventilátor otthoni, valamint üzleti környezetben is jól funkciónál. Nagy hatótávolságának és alacsony zajszintjének köszönhetően különösen beválhat egy irodában, mivel sok dolgozó számára idéz elő friss levegőt, miközben “meghúzza magát a háttérben”. Márpedig a megfelelő hőmérsékletű és jó minőségű légkör a munkahelyi produktivitás egyik záloga, így mindenképp érdemes áldozni a készülékre a: a hatása nem csak kellemes, hanem az árát is sokszorosan visszahozza.

Ha az iméntiek alapján úgy gondolja, jelentősen megnövelheti a lakásbeli életminőségét az oszlop ventilátor, lépjen kapcsolatba a Ventilátorbolt szakértőivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.