Padló ventilátor használata munkahelyeken

padló ventilátor

A padló ventilátor az irodák, munkahelyek leginkább közkedvelt hűtőegysége.  A ventilátorok családjába tartozó, könnyen hordozható, ezáltal gyorsan a használni kívánt helyre áthelyezhető ventilátor számos jó tulajdonsággal rendelkezik.

A hűsítő ventilátorok kis anyagi ráfordítással is könnyedén telepíthető megoldásokat nyújtanak a melegebb napokon. Míg álló és asztali társai általában az otthoni levegő hűsítésére ajánlottak, ezen készülékek felhasználási területe az irodában, a munkahelyen a legcélszerűbb.

A padló ventilátor használata:

  • a ventilátor – többi ventilátor társához képest – erősebb légáramlást biztosít, ezért kis helyiségekbe, ill. közvetlen emberi testre állításra nem javasoljuk,
  • bár nevében is szerepel, hogy PADLÓ ventilátor, elhelyezhető máshová is (természetesen a megfelelő biztonsági feltételekkel, mint például megfelelő rögzítés),
  • hatását akkor fejti ki a igazán, ha közvetlenül ablak elé helyezzük, ezzel biztosítva, hogy a kinti friss levegő befelé, az elhasznált, benti levegő kifelé áramoljon.

Padló ventilátorMire figyeljenek, ha munkahelyük hűtésére használunk ventilátort?

Igaz, hogy mivel nem felülről hűsít a fejre, és a nyak- váll ízületeire nincs káros tulajdonsággal, azonban a láb ízületeit sem szabad tartósan kitenni a padló ventilátor okozta légmozgás hatásainak. (például üzletben az folyamatosan az eladó kollégára állítva… stb.)

A ventilátor körüli terület mindig tiszta legyen, jótékony hűsítő funkcióját ne zavarja meg, hogy a port, a koszt keringteti a helyiségben.

Óvja egészségét a ventilátorok megfelelő használatával

Amennyiben a munkahelyen kis kedvenc is „dolgozik”, egyrészt óvjuk őt is attól, hogy tartósan érje a ventilátor által terjesztett huzat, másrészt figyeljünk oda rá, hogy ne a ventilátor mellett legyen a fekhelye. Ha kutya vagy macskaszőr kering a levegőben az nem túlságosan egészséges. A védő rostély megfelelő rácssűrűséggel rendelkezik, ezért attól nem kell tartani, hogy bárki be tudjon nyúlni a lapátokhoz működés közben!

Nagy sebességű ventilátor, mely megfelelő mennyiségű légcserét biztosít nagyobb méretű, egyszerre több embert befogadó helyiségekben is. 

Nézze meg padló ventilátor kínálatunkat!

Ez  a típusú ventilátor megfelelő választás iroda és munkahely hűsítésére, könnyebbé teszi nyári, meleg napjaink átvészelését.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a padló ventilátor vásárlásban elakadt, kérje szakértőnk segítségét! Kattintson IDE

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.