Egészséges élettereket alkotunk! – RENSON márkaképviselet lettünk

renson-marka-kepviselet-ventilatorbolt

A Ventilátorbolt kínálatában mostantól a RENSON termékei is megtalálhatóak. Büszkék vagyunk rá, hogy ezzel az együttműködéssel a hővisszanyerős szellőztetéshez prémium minőségű gépeket, kiegészítőket és segédanyagokat tudunk kínálni Vásárlóinknak. A RENSON egy hosszú múltra visszatekintő, folyamatosan innovatív megoldásokat fejlesztő belga cég, és küldetésük alapja egészséges és kényelmes életterek létrehozása harmóniában a kortárs formatervezéssel. Szeretnénk közelebbről bemutatni a RENSON nyújtotta lehetőségeket a szellőztetés területén, amelyeket mint RENSON márkaképviselet már a Ventilátorbolt is kínál!

Komfortérzés optimalizálása hatékony szellőztetéssel, árnyékolással és kültéri burkolatokkal

A RENSON termékei között megtalálhatóak a modern, „okos” szellőzőrendszerek kiépítéséhez szükséges gépek és kiegészítők. De emellett napárnyékolási megoldások és kültéri design homlokzat burkolatok is a termékpalettájuk részét képezik. Vallják, hogy házon belül és kívül is fontos a kényelem, és nem utolsó sorban az esztétika. A cégnél arra törekednek, hogy az általuk kifejlesztett megoldások belesimuljanak a környezetbe, ezáltal nem csak technológiai, hanem esztétikai értéket is képviseljenek.
Az állandó fejlesztés fontos alapérték a RENSON számára, ennek köszönhetően olyan prémium minőségű szellőztető gépeket kínálnak, melyek a legmodernebb elvárásoknak is megfelelnek.

RENSON: több mint hővisszanyerős szellőztetés

A cég innovációjának köszönhetően olyan hővisszanyerős szellőztető rendszer kiépítésére van lehetőségünk, ami már eléri a passzív házak energiahatékonysági szintjét. Hogyan? A RENSON berendezései ötvözik az igény szerint vezérelt szellőztetést a hővisszanyeréssel.

Mit jelent az igényvezérelt szellőztetés?

A gép az elszívott levegőben folyamatosan méri a páratartalmat (RH%), szén-dioxid (CO2), vagy a levegőben lévő oldott szerves vegyületek szintjét érzékelők segítségével. Ezen adatok alapján a levegő minőségét figyeli, és helyiségenként mindig csak azt a szükséges levegő mennyiséget szívja el, amely a légbeeresztők segítségével cserélődik. Ha a helyiségben jó a levegő, az elszívott levegő áramlási sebessége kisebb, amivel hozzávetőlegesen 60% energia-megtakarítást érhetünk el. Ezek az intelligens érzékelők automatizálják és optimalizálják a szellőztetést, így a gép azonnal reagál a megváltozott körülményekre. A RENSON gépeit azonban nem csak az energiatakarékosság, hanem a csendes működés is jellemzi.

Renson Healthbox 3.0

Az igényvezérelt szellőztetés helyiségenként is megvalósítható a Renson Healthbox 3.0 igényvezérelt központi szellőztető segítségével. A természetes levegő ellátással működő energiahatékony szellőztetési koncepció számos előnyt hordoz. Amellett, hogy ez a legegészségesebb választás (mivel az ablakszellőzőkön keresztül közvetlenül a lakóterekbe juttatja a friss levegőt), a rendszer gyakorlatilag nem igényel karbantartást, mert nincsenek benne szűrők. Kényelmesen szabályozható a működése okoseszközök segítségével. Folyamatosan ellenőrizhetjük otthonunk levegőjét a világ bármely pontjáról.

Renson Endura Delta

A kínálatunkban megtalálható a Renson Endura Delta hővisszanyerős szellőztető gép is, ami passzívház tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a garancia a legmagasabb energiahatékonyságra és a prémium minőségre. A másik modellhez hasonlóan ez a gép szintén fejlett érzékelő szenzorokkal rendelkezik, melyek folyamatosan figyelik az elszívott levegő minőségét. Az Endura Delta gép az életvitelhez alkalmazkodva automatikusan állítja a teljesítményét, és a légcsere mértékét. Ez biztosítja, hogy mindig az igények szerint szellőzteti át lakásunkat. A lehető legalacsonyabb energiafelhasználás mellett, a lehető legnagyobb hatékonyságot tudjuk elérni. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amit elvárhatunk egy prémium minőségű hővisszanyerős szellőztetőtől (nyári szellőztető funkció, fagyvédelem, alacsony zajszint, okos vezérlés és még több).

Renson endura delta hővisszanyerős szellőztető 330

A szellőzőrendszer kiépítéséhez szükséges érzékelők, légszelepek, szabályozók illetve formatervezett tető kifúvó és átvezető elemek is megtalálhatóak a RENSON márkatermékek kínálatában webáruházunkban.

Amennyiben kérdése van a RENSON szellőzőrendszerekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, hiszen mint RENSON márkaképviselet a Ventilátorbolt szakemberei minden kérdésére szakszerű választ tudnak adni. Kérjen szaktanácsot a tervezéshez és a kivitelezéshez is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Hővisszanyerős szellőztető rendszer PDF útmutató