12V-os fürdőszoba ventilátor

12 V-os ventilátor kínálatunkban

A 12V-os fürdőszoba ventilátorok tökéletesen alkalmasak olyan esetekben, amikor a kis fürdőszobákban nem lehet a ventilátort a megfelelő távolságra felszerelni a zuhanytálcától vagy a fürdőkádtól. A beszerelésük sem ördöngösség, akár házilag is megoldható. TOVÁBB OLVASOM

 • 12V ventilátor fürdőszobába

  SILHOUETTE 100 SELV 12V ventilátor fürdőszobába

  Ár: 17 155Ft23 925Ft (ÁFA-val)

  SILHOUETTE 12V ventilátor fürdőszobába szerelhető. Alap, időzítős és páraérzékelős változatban rendelhető. Működtető feszültség: 12V Vizes, párás helyiségekbe előnyös a használata, különálló trafóval szállítjuk. Csőcsatlakozás: 100mm.

 • vent-axia_svara_axialis_kisventilator

  Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor

  Ár: 67 860Ft (ÁFA-val)

  Vent Axia LO-CARBON SVARA fürdőszoba ventilátor energiatakarékos EC motorral (Lo-Carbon technológia) felszerelt axiális kisventilátor. Rendelkezik időzítő, páraérzékelő és fényérzékelő elektronikával. Applikációval vezérelhető.  Extra csendes működés, alacsony fogyasztás. 100 mm csőcsatlakozással.

12 V-os fürdőszoba ventilátor jellemzői

A WC helyiség vagy a fürdőszoba megfelelő szellőztetése az egyik legfontosabb teendőnk egy egészséges otthon fenntartása érdekében. Köztudott, hogy a pára lecsapódása nem csupán az épületben okozhat károkat, hanem az egészségünkre nézve is kockázatot jelent. Ennek megelőzésére már egy egyszerű elszívó ventilátor is tökéletesen alkalmas lehet.

Miért válasszuk ezt az alacsony feszültségről működő fürdőszoba ventilátort? Mert a 12V-os motor biztonságosan használható vizes és párás helyiségekben, ahová a 230V-os ventilátorok már nem szerelhetőek be. Ez azt jelenti, hogy nincs meg a minimális védőtávolság a kádtól vagy a zuhanyfülkétől, és ez életvédelmi szempontból kiemelten fontos! Kis fürdőhelyiségekben bizony ezzel gyakran szembesülni kell. Erre a problémára ideális megoldás a 12 V fürdőszoba ventilátor beépítése.

Fürdőszobában használható IP védettségű készülékek

 

Ezek az elszívó ventilátorok főleg kis és közepes méretű vizes, párás helyiségekbe illetve mellékhelyiségbe ajánlottak. Használatukkal mindig friss, páramentes levegőt biztosíthatunk, ami növeli a komfortérzetet. Kis fogyasztás és csendes működés jellemzi őket. Általában oldalfali és mennyezeti beszerelésük is megoldható.

A törpefeszültségű, 12V-os ventilátorok fajtái

Ahogy a legtöbb elszívónál, úgy a 12 V fürdőszoba ventilátor esetén is választhatunk többféle modellből: alap modell, illetve plusz páraelszívó vagy időzítő funkcióval ellátott ventilátorból. Ne gondoljuk, hogy ezeknek a ventilátorok használatával le kellene mondanunk a modern „okos” funkciókról. Létezik a kínálatunkban olyan 12 V fürdőszoba ventilátor, amely a legmodernebb megoldásokat biztosítja. Nem csak páraérzékelő és időzítő funkcióval ellátott, hanem mozgás- és fényérzékelővel is, sőt mobil applikációval szabályozható a működése. Előre programozható, intelligens működésű, igazi modern kütyü, amely bármelyik okosotthonban megállja a helyét. Nyaralás alatt is teszi a dolgát, így biztosak lehetünk benne, hogy az otthonunk levegője mindig optimális és friss.

Amennyiben kérdése van a megfelelő fürdőszoba ventilátor kiválasztása során, kérje kollégáink segítségét!