Hűsítő nyári ventilátor

Legjobb nyári ventilátor árak

Szeretne Ön is időben felkészülni a nyári forróságra, amely mindenkit megvisel a kicsiktől kezdve a szépkorúakig, de nem tudja, hol találhatna hűsítő nyári ventilátort elérhető áron? Asztali, padló, álló, oszlop és falra szerelhető ventilátorok nagy választékban, a legmodernebb kivitelben, a kényelmet szolgáló funkciókkal a ventilátorbolt webshopjában! TOVÁBB OLVASOM

 • Asztali ventilátor FT-23A

  Asztali ventilátor FT-23A

  Ár: 4 389Ft (ÁFA-val)

  Asztali ventilátor FT-23A típus, asztalra helyezhető, 2 sebességes hűsítő kánikula ventilátor. Lapátátmérő: 23cm

 • Asztali ventilátor FT-30A

  Asztali ventilátor FT-30A

  Ár: 5 517Ft (ÁFA-val)

  Asztali ventilátor FT-30A típus, asztalra helyezhető, 3 sebességes hűsítő kánikula ventilátor. Lapátátmérő:30cm

 • Asztali ventilátor FT-40

  Asztali ventilátor FT-40

  Ár: 6 477Ft (ÁFA-val)

  Asztali ventilátor FT-40 típus, asztalra helyezhető, 3 sebességes hűsítő kánikula ventilátor. Lapátátmérő:40cm

 • ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattalARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal

  ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal

  Ár: 13 532Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel rendelkezik, amelyhez 3 sebességfokozatot állíthatunk be és polikarbonát a lapátozása. Ez egy prémium minőségű fekete színű álló ventilátor, melynek szürke a forgórésze.

 • ARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóvalARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóval

  ARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóval

  Ár: 16 781Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóval, amely nagy teljesítményre tervezett polikarbonát lapátozással készül és a legmagasabb minőségi és biztonsági kritériumoknak is megfelel köszönhetően a védőrácsnak.

 • Falra szerelhető ventilátor FW-40M

  Falra szerelhető ventilátor FW-40M

  Ár: 20 638Ft (ÁFA-val)

  Falra szerelhető ventilátor FW-40M típus oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal rendelkezik, lapát átmérő: 40cm, teljesítmény: 50W

 • Padló ventilátor FE-45FE-45 padló ventilátor összeszerelése

  Padló ventilátor FE-45

  Ár: 21 546Ft (ÁFA-val)

  Padlón álló ventilátor, amely nagy melegben kellően hűsíti a levegőt, megakadályozza a meleg levegő rétegződését. A padló ventilátor lapát átmérője 45cm, teljesítménye 150W, fekete színben.

 • ARDES 5C45B padló ventilátor InoxARDES 5C45B padló ventilátor Inox

  ARDES 5C45B padló ventilátor Inox

  Ár: 21 656Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5C45B padló ventilátor Inox 45 cm átmérőjű lapátozással. Ezt a padló ventilátort csendes működés,  dönthető kivitel, 110 W-os teljesítmény, valamint 3 fokozatos fordulatszám szabályozás jellemez. 2 év garancia jár a ventilátorhoz!

 • ARDES 5D41PRB Álló ventilátor távirányítóval, feketeARDES 5D41PRB Álló ventilátor távirányítóval, fekete

  ARDES 5D41PRB álló ventilátor távirányítóval, fekete

  Ár: 24 906Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5D41PRB álló ventilátor távirányítóval, fekete színben, 40 cm átmérőjű arany színű lapátozással. Ezt a készüléket csendes működés, valamint három fokozatos kapcsolható oszcilláció jellemez.

 • ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehérARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehér, kezelőpanel

  ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehér

  Ár: 24 906Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval. Ez a fehér színű ventilátor 40 cm átmérőjű ezüst színű lapátozással rendelkezik, valamint 50 W-os teljesítménye mellé nagyon csendes működés párosul.

 • VENTS FE-45 padló ventilátorFE-45 padló ventilátor összeszerelése

  VENTS FE-45 padló ventilátor

  Ár: 25 940Ft (ÁFA-val)

  Padlón álló ventilátor, amely nagy melegben kellően hűsíti a levegőt, megakadályozza a meleg levegő rétegződését. A padló ventilátor lapát átmérője 45cm, teljesítménye 150W, króm színben.

 • ARDES 5T85R oszlop ventilátor távvezérlővel, feketeARDES 5T85R oszlop ventilátor távvezérlővel, fekete, távvezérlő

  ARDES 5T85R oszlop ventilátor távvezérlővel, fekete

  Ár: 25 988Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5T85R álló oszlop ventilátor távvezérlővel fekete színben, amelynek magassága 85 cm, 3 fokozatos, normál szellő és alvó funkciója van, valamint LED-es kijelzője.

 • ARDES 5D40P Álló ventilátor 40cm lapáttalARDES 5D40P Álló ventilátor 40cm lapáttal

  ARDES 5D40P álló ventilátor 40cm lapáttal

  Ár: 27 073Ft (ÁFA-val)

  Az ARDES 5D40P álló ventilátor 40cm-es lapáttal rendelkezik. Tulajdonságai közül néhányat kiemelve: 3156 m3/h légszállítás, 50 W-os teljesítmény, 56 dB(A) maximum zajszint és csak 7kg a súlya. 2 év garanciát adunk a termékre!

 • FES-45 álló ventilátorFES-45 álló ventilátor összeszerelése

  Álló ventilátor FES-45

  Ár: 28 067Ft (ÁFA-val)

  Nagy teljesítményű álló ventilátor kedvező áron, lapát átmérő:45cm, teljesítmény:150W, fekete/króm színben Magassága állítható: 108-137 cm

 • FS 45 fali ventilátorFalra szerelhető ventilátor FS-45

  Falra szerelhető ventilátor FS-45 Fekete

  Ár: 29 718Ft (ÁFA-val)

  Az FS-45 típusú falra szerelhető ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal rendelkezik, lapát átmérő: 45cm, teljesítmény: 150W

 • ARDES léghűtőARDES léghűtő

  ARDES 5R10 léghűtő

  Ár: 34 990Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5R10 léghűtő mechanikus vezérléssel, 7.5 órás időzítővel, kerekekkel, 2 év garanciával kapható. Ez a készülék alacsony energiafelhasználással hűt, a vízen keresztül haladó levegő segítségével.

Hűsítő nyári ventilátorok bemutatása ARDES 5D40P Álló ventilátor 40cm lapáttal

Sokan mondják, hogy a téli hideget könnyebb elviselni, mint a gyakran hirtelen ránk törő nyári kánikulát, hiszen a hideg ellen védekezhetünk vastag és réteges ruházattal, a meleggel szemben viszont szinte tehetetlennek érezhetjük magunkat. A szabadban az emberi szervezetet érő hőterheléssel szemben nem tudunk mit csinálni, de a lakásunkban, családi házunkban vagy az irodában, már tehetünk a hőség ellen.

Milyen a legolcsóbb és legrégebbi megoldás?

Ha megviszgáljuk a legolcsóbb, legkedvezőbb és egyben a legősibb alapelvekre épülő hűtési módszer lényegét, akkor arra juthatunk, hogy a légáramlás nem más, mint a szél és a párolgás együttvéve. Például a nyári forróságban, milyen jól esik számunkra – bár nem biztos, hogy minden esetben egészséges ez – egy felénk áramló hűvösebb fuvallat, vagy éppen a kánikula kellős közepén a zsúfolt buszon egy kis légáramlat huzat formájában.

Ahogy emelkedik a hőmérséklet egyre inkább azt érezhetjük, hogy romlik testfelületünk hőleadó képessége, valamint az onnan történő hőelvonás hatékonysága is csökken. Ennek következtében nagyobb légáramlatra van szükség ahhoz, hogy elszállítható legyen a keletkezett hő, így ennek eredményeképpen hűlni tudjon a testfelületünk.

A nagy kánikulában, mire is vágyunk igazán?

Hűvösebbre, illetve alacsonyabb hőmérsékletre, amely kellemes közérzetet biztosít számunkra, akár otthon vagyunk, vagy a munkahelyünkön és nem terheli meg túlságosan a szervezetünket. Attól függően, hogy éppen hol tartózkodunk számos megoldás közül választhatunk lakásunk, munkahelyi irodánk, üzletünk, vagy éppen csak az emberi test hűtésére.

Pontosabban három megoldás is szóba jöhet ekkor: lehetséges olcsó, közepesen drága és költségesebb kategóriák közül is választani hűsítő nyári ventilátor készüléket. Azonban azzal tisztában kell lennünk, hogy a költségek növekedésével arányosan növekszik a hűtési hatékonyság is, amellyel együtt viszont a komfortérzetünk szintjét is növelhetjük. Ha nincs tisztában az álló ventilátor árak alakulásával, akkor kérje szakemberünk segítségét.

Nyári ventilátor típusok

Kezdetben a legyezőket készítettek és használták ennek a hatásnak az elérésére az ősi Kína területén. Manapság már amióta a villamos motort feltalálták leginkább különböző féle nyári hűsítő ventilátorokat vetnek be a nyári hőség ellen.

Ezek a ventilátorok számos kivitelben készülhetnek beleértve az asztali, padló, mennyezeti, csillár és az oszlop ventilátorokat is.  Ezeknek a készülékeknek a lapátkerekük mozgásra kényszeríti a levegőt, illetve az adott ventilátor technikai paraméterei  – például a lapátméret, fordulatszám, légszállítás, meghajtó motor teljesítménye – függvényében fújja a levegőt.

Nézze meg nyári ventilátor kínálatunkat, érdeklődjön a ventilátor árak iránt, és ha valamilyen kérdése van a készülékekkel kapcsolatban, keresse munkatársunkat!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon