blank

Legjobb nyári ventilátor árak

Szeretne Ön is időben felkészülni a nyári forróságra, amely mindenkit megvisel, de nem tudja, hol találhatna hűsítő nyári ventilátort elérhető áron? Asztali, padló, álló, oszlop, torony és falra szerelhető ventilátorok nagy választékban, a legmodernebb kivitelben, a kényelmet szolgáló funkciókkal a ventilátorbolt webshopjában! TOVÁBB OLVASOM

69 129Ft (Áfa-val)
22 894Ft (Áfa-val)
13 985Ft (Áfa-val)
8 179Ft (Áfa-val)
9 903Ft (Áfa-val)
49 988Ft (Áfa-val)

Hűsítő nyári ventilátorok bemutatása ARDES 5D40P Álló ventilátor 40cm lapáttal

Sokan mondják, hogy a téli hideget könnyebb elviselni, mint a gyakran hirtelen ránk törő nyári kánikulát, hiszen a hideg ellen védekezhetünk vastag és réteges ruházattal, a meleggel szemben viszont szinte tehetetlennek érezhetjük magunkat. A szabadban az emberi szervezetet érő hőterheléssel szemben nem tudunk mit csinálni, de a lakásunkban, családi házunkban vagy az irodában, már tehetünk a hőség ellen.

Milyen a legolcsóbb és legrégebbi megoldás?

Ha megviszgáljuk a legolcsóbb, legkedvezőbb és egyben a legősibb alapelvekre épülő hűtési módszer lényegét, akkor arra juthatunk, hogy a légáramlás nem más, mint a szél és a párolgás együttvéve. Például a nyári forróságban, milyen jól esik számunkra – bár nem biztos, hogy minden esetben egészséges ez – egy felénk áramló hűvösebb fuvallat, vagy éppen a kánikula kellős közepén a zsúfolt buszon egy kis légáramlat huzat formájában.

Ahogy emelkedik a hőmérséklet egyre inkább azt érezhetjük, hogy romlik testfelületünk hőleadó képessége, valamint az onnan történő hőelvonás hatékonysága is csökken. Ennek következtében nagyobb légáramlatra van szükség ahhoz, hogy elszállítható legyen a keletkezett hő, így ennek eredményeképpen hűlni tudjon a testfelületünk.

A nagy kánikulában, mire is vágyunk igazán?

Hűvösebbre, illetve alacsonyabb hőmérsékletre, amely kellemes közérzetet biztosít számunkra, akár otthon vagyunk, vagy a munkahelyünkön és nem terheli meg túlságosan a szervezetünket. Attól függően, hogy éppen hol tartózkodunk számos megoldás közül választhatunk lakásunk, munkahelyi irodánk, üzletünk, vagy éppen csak az emberi test hűtésére.

Pontosabban három megoldás is szóba jöhet ekkor: lehetséges olcsó, közepesen drága és költségesebb kategóriák közül is választani hűsítő nyári ventilátor készüléket. Azonban azzal tisztában kell lennünk, hogy a költségek növekedésével arányosan növekszik a hűtési hatékonyság is, amellyel együtt viszont a komfortérzetünk szintjét is növelhetjük. Ha nincs tisztában az álló ventilátor árak alakulásával, akkor kérje szakemberünk segítségét.

Nyári ventilátor típusok

Kezdetben a legyezőket készítettek és használták ennek a hatásnak az elérésére az ősi Kína területén. Manapság már amióta a villamos motort feltalálták leginkább különböző féle nyári hűsítő ventilátorokat vetnek be a nyári hőség ellen.

Ezek a ventilátorok számos kivitelben készülhetnek beleértve az asztali, padló, mennyezeti, csillár és az oszlop vagy más néven torony ventilátorokat is.  Ezeknek a készülékeknek a lapátkerekük mozgásra kényszeríti a levegőt, illetve az adott ventilátor technikai paraméterei  – például a lapátméret, fordulatszám, légszállítás, meghajtó motor teljesítménye – függvényében fújja a levegőt.

Nézze meg nyári ventilátor kínálatunkat, érdeklődjön a ventilátor árak iránt, és ha valamilyen kérdése van a készülékekkel kapcsolatban, keresse munkatársunkat!

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.