Szerelőajtó kínálatunkban

Szerelőajtóra ipari és lakossági felhasználás során is szükség lehet. A falba vagy mennyezetbe épített szerelőnyílásokat zárhatjuk le egy szervizajtó vagy csempeajtó beépítésével. Segítségével esztétikus módon elrejthetőek a szerelvények, csövek, de ugyanakkor könnyű hozzáférést biztosítanak, amennyiben karbantartásara vagy meghibásodás miatti szervizelésre van szükség. Milyen jellemzői vannak ezeknek a termékeknek? TOVÁBB OLVASOM

Szerelő ajtó

 • szerelőajtó nyitvaszerelőajtó nyitva

  Europlast PL műanyag szerelőajtó

  Ár: 749 Ft3 035 Ft (ÁFA-val)

  Az Europlast PL szervizajtó oldalfali vagy mennyezeti elhelyezéshez, gépészeti egységek szervizelésére, ellenőrzésére.

  Opciók választása
 • ADP Műanyag csempeajtó szerelőnyílásszerelőajtó nyitva

  VENTS D műanyag szervizajtó

  Ár: 772 Ft5 339 Ft (ÁFA-val)

  VENTS D műanyag szervizajtó oldalfali vagy mennyezeti elhelyezéshez, gépészeti egységek szervizelésére, ellenőrzésére.

  Opciók választása
 • ADP Műanyag csempeajtó szerelőnyílásszerelőajtó nyitva

  ADP Műanyag csempeajtó szerelőnyílás

  Ár: 1 314 Ft3 943 Ft (ÁFA-val)

  Műanyag csempe szerelőajtó oldalfali vagy mennyezeti elhelyezéshez, gépészeti egységek szervizelésére, ellenőrzésére.

  Opciók választása
 • ADAR szerelőajtóADAR szerelőajtó méretei

  ADAR szerelőajtó négyszögletes légcsatornához

  Ár: 1 601 Ft13 358 Ft (ÁFA-val)

  Szigeteletlen szerelőajtó négyszögletes légcsatornához különböző méretekben. Szigeteletlen légcsatornákhoz, légtömör szigeteléssel.

  Opciók választása

VENTS D műanyag szervizajtó beépítése

Szervizajtó beépítése, jellemzői

Kínálatunkban mind ipari, mind háztartási felhasználásra alkalmas szerelőajtók megtalálhatóak. Anyagát tekintve készülnek műanyagból és horganyzott acélból is ajtók. Az, hogy milyen típusra van szükségünk, függ a felhasználás helyétől. Acélból készült szervizajtókat jellemzően ipari környezetben használnak.

A műanyag szerelőajtók általában fehér színben kaphatóak, ezáltal minden lakótérbe vagy ipari létesítménybe jól illeszkednek. A műanyag, amiből ezek a termékek készülnek rendkívül magas minőségű és ugyanakkor időjárásálló is. Ezáltal akár kültéren is beépíthetőek. Rendkívül széles méretekben gyártják, így biztosan megtalálhatjuk az igényeknek leginkább megfelelő típust.

Szerelőajtót beépíthetünk oldalfalba vagy álmennyezetbe is. Az ajtók beépítése nem okoz különösebb nehézséget, hiszen egyszerűen ragasztóval vagy habarccsal rögzíthetőek a falban kialakított szerelőnyílásba. Előnyként említhetjük, hogy egyszerűen tisztán tarthatóak és könnyen nyithatóak, zárhatóak. Van olyan típus, amely nyomásra nyílik ki.

Amennyiben fürdőszobában alakítunk ki szerelőnyílást, válasszunk csempeajtót, ami a csempe méretekhez igazodik. Nem csak a csempeajtók, hanem a többi műanyag alapanyagú szervizajtó is kiválóan használható párás környezetben is, így bátran választhatjuk fürdőszobába vagy más párás helyiségekbe.

szerelőajtó nyitvaAmire figyeljünk szerelőajtó választása során

A szerelőajtók bal vagy jobboldali nyitási lehetőséggel is beépíthetőek. Azt, hogy melyik oldalról legyen nyitható a szerelőnyílásunk mindenképpen nézzük meg még az ajtó beépítése előtt, mert később sok bosszúságot okozhatunk magunknak. Jobb megelőzni az ilyen eseteket. Fontos, hogy pontosan mérjük le a szerelőnyílást, a megfelelő méretű ajtó választásához. Tehát vásárlás előtt mérjünk és ne felejtkezzünk el a nyitás irányáról sem!

A műanyagból készült szervizajtók esetén figyelembe kell vennünk, hogy a maximális hőmérséklet, amit bírnak a legtöbb esetben 40 ⁰C. Amennyiben olyan környezeten van szükség szerelőajtó beépítésére, ahol ennél magasabb hőmérséklet fordulhat elő, úgy inkább acélból készült típust válasszunk. Azonban ez inkább ipari felhasználásnál jellemző.

A szervizajtók amellett, hogy esztétikusak, elrejtik szem elől a falba épített gépészeti egységeket, csöveket, szerelvényeket, védelmet is nyújtanak, hogy ne legyenek állandóan hozzáférhetőek.

Ha kérdése van vagy bizonytalan a választásban, keresse kollégáinkat, akik szakértő tanácsokkal, készségesen állnak rendelkezésre!

Ventilatorbolt.hu webáruház