Hővisszanyerős szellőztető

KÖZPONTI SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK MŰKÖDÉSE

Működésük lényege az, hogy a lakóhelyiség, vagy a munkatér szellőztetése során a kintről beszívott friss levegőt fűtési szezonban egy hőcserélő egységen keresztül felmelegíti a kívánt hőmérsékletűre, és csak ezután juttatja a helyiségbe.

Renson Endura Delta hővisszanyerős szellőztető gép

ENERGIATAKARÉKOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS

A központi szellőztető rendszerek egyértelműen a leggazdaságosabban működtethető szellőztető rendszerek. Akár 90-94%-os hővisszanyerési hatásfokkal is képesek működni. Ezáltal az üvegházhatás mértéke is csökkenthető.

CSALÁDJA EGÉSZSÉGÉNEK A MEGÓVÁSA 

A hőcserélős szellőztető biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, és a friss levegő utánpótlását lakóhelyiségében. Így Ön otthonában mindig egészséges, pollen-és atka mentes, friss, oxigéndús levegőhöz juthat.

Renson endura delta hővisszanyerős szellőztető rendszer beépítése 2

 

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET – KÉRJEN AJÁNLATOT!

  Kérje egyedi árajánlatunkat komplett rendszer tervezésére és kivitelezésére!

  Kérjük, az ajánlatkéréshez adja meg telefonszámát és e-mail címét, kollégánk egyeztetett időpontban visszahívja Önt:


  MILYEN A HATÉKONY SZELLŐZTETÉS?

  Mivel életünkben sok időt töltünk el zárt helyiségekben, sokkal jobban oda kell figyelnünk a beszívott levegő minőségére. A zárt terekben sokszor nagyon szennyezett a levegő, amiről voltaképpen nincs is tudomásunk. Sokszor kinyitjuk az ablakokat szellőztetés céljából, a kívánt friss levegő pótlása miatt. Azonban egy-egy ilyen szellőztetés alkalmával sok káros anyag is kerülhet kívülről a helyiség levegőjébe. A beltéri levegőben pedig – a párás levegő következtében – megjelenhetnek a baktériumok, gombák, és a penész. Ezáltal az egész szervezetünk, immunrendszerünk – beleértve a tüdőnket is – rendkívül nagy veszélyeknek van kitéve az egészségtelen levegő miatt.

  MIÉRT FONTOS A FRISS LEVEGŐ UTÁNPÓTLÁS?

  Egyre elterjedtebbek a hővisszanyerős szellőztető rendszerek, amelyek biztosítják a megfelelő friss levegő utánpótlást. Elszívják az elhasznált levegőt, helyébe pedig pormentes, friss levegőt fújnak be hőveszteség nélkül. Ezáltal egy megfelelően megtervezett, és kiépített központi szellőztető rendszer energiatakarékos, hiszen visszanyeri a lakás hőjét. A hővisszanyerős szellőztető használatával elég egy kisebb teljesítményű fűtőtestet használni, és az ablakot sem muszáj nyitogatni, tehát zajos környezetben is rendkívül praktikus.

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEINK

   

  Vállaljuk lakóhelyiségek, munkaterek központi szellőztető rendszereinek megtervezését, és igény szerinti kiépítését.

  Forduljon hozzánk bizalommal!

  kérjen ajánlatot


  TUDTA, HOGY A HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK:

  • a legújabb szellőzéstechnikai megoldások, amelyeket családi házak, lakások, és kisebb épületek energiahatékony szellőztetésére fejlesztettek ki
  • összhangban állnak az Európai Unióban érvényes építési szabályzatokkal
  • a rendszer kiépítése nagyon rugalmas, hiszen a szükséges elemek álmennyezetbe, valamint a falakba is beszerelhetőek
  • a rendszer elemei tökéletesen kapcsolódnak egymáshoz biztosítva a légtömör rendszer kialakítását
  • a csőrendszer antisztatikus, és antibakteriális bevonattal van ellátva, amely magas szintű higiéniát biztosít a lakóhelyiségben
  • kiépítésekor csak minimális nyomásveszteség tapasztalható az elemek gondos tervezésének köszönhetően
  • könnyen, és gyorsan tisztítható a rendszer
  • egy jól kiépített rendszer csendes, energiahatékony, könnyen, és gyorsan telepíthető
  • nincs korrózió – ellentétben a hagyományos acélcsövekből készült szellőztető rendszerekkel

  MIÉRT VÁLASSZON MINKET?


  ikon

  TERVEZÉS

  Igény esetén megtervezzük a központi szellőztető rendszert, segítünk kiválasztani a megfelelő méretű és teljesítményű hőcserélőt, valamint a szellőztető rendszer további elemeit. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

  ikon

  GYORS SZÁLLÍTÁS

  A kiválasztott termékeket részben raktárról, ill. gyors rendelési és szállítási határidőkkel biztosítjuk. Akár a teljes szellőztető rendszer elemeit házhoz szállítjuk, amennyiben ügyfeleink ezt igénylik. Keresse szakértő munkatársunkat!

  ikon

  KIVITELEZÉS

  A hőcserélős szellőztető rendszer megfelelő kiépítését gyakorlott kivitelező partnereink biztosítják. Az igények alapján a teljes rendszer kiépítése gyorsan, szakszerűen megvalósítható. Kérjen ajánlatot a szellőztető rendszer kivitelezésére is!

  hívjon minket