Hővisszanyerős szellőztető

KÖZPONTI SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK MŰKÖDÉSE

Működésük lényege az, hogy a lakóhelyiség, vagy a munkatér szellőztetése során a kintről beszívott friss levegőt fűtési szezonban egy hőcserélő egységen keresztül felmelegíti a kívánt hőmérsékletűre, és csak ezután juttatja a helyiségbe.

Renson Endura Delta hővisszanyerős szellőztető gép

ENERGIATAKARÉKOS, KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS

A központi szellőztető rendszerek egyértelműen a leggazdaságosabban működtethető szellőztető rendszerek. Akár 90-94%-os hővisszanyerési hatásfokkal is képesek működni. Ezáltal az üvegházhatás mértéke is csökkenthető.

CSALÁDJA EGÉSZSÉGÉNEK A MEGÓVÁSA 

A hőcserélős szellőztető biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, és a friss levegő utánpótlását lakóhelyiségében. Így Ön otthonában mindig egészséges, pollen-és atka mentes, friss, oxigéndús levegőhöz juthat.

Renson endura delta hővisszanyerős szellőztető rendszer beépítése 2

 

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET – KÉRJEN AJÁNLATOT!

  Kérje egyedi árajánlatunkat komplett rendszer tervezésére és kivitelezésére!

  Kérjük, az ajánlatkéréshez adja meg telefonszámát és e-mail címét, kollégánk egyeztetett időpontban visszahívja Önt:


  MILYEN A HATÉKONY SZELLŐZTETÉS?

  Mivel életünkben sok időt töltünk el zárt helyiségekben, sokkal jobban oda kell figyelnünk a beszívott levegő minőségére. A zárt terekben sokszor nagyon szennyezett a levegő, amiről voltaképpen nincs is tudomásunk. Sokszor kinyitjuk az ablakokat szellőztetés céljából, a kívánt friss levegő pótlása miatt. Azonban egy-egy ilyen szellőztetés alkalmával sok káros anyag is kerülhet kívülről a helyiség levegőjébe. A beltéri levegőben pedig – a párás levegő következtében – megjelenhetnek a baktériumok, gombák, és a penész. Ezáltal az egész szervezetünk, immunrendszerünk – beleértve a tüdőnket is – rendkívül nagy veszélyeknek van kitéve az egészségtelen levegő miatt.

  MIÉRT FONTOS A FRISS LEVEGŐ UTÁNPÓTLÁS?

  Egyre elterjedtebbek a hővisszanyerős szellőztető rendszerek, amelyek biztosítják a megfelelő friss levegő utánpótlást. Elszívják az elhasznált levegőt, helyébe pedig pormentes, friss levegőt fújnak be hőveszteség nélkül. Ezáltal egy megfelelően megtervezett, és kiépített központi szellőztető rendszer energiatakarékos, hiszen visszanyeri a lakás hőjét. A hővisszanyerős szellőztető használatával elég egy kisebb teljesítményű fűtőtestet használni, és az ablakot sem muszáj nyitogatni, tehát zajos környezetben is rendkívül praktikus.

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEINK

  472 989Ft1 259 987Ft (Áfa-val)
  1 488 530Ft1 891 313Ft (Áfa-val)
  985 801Ft1 517 645Ft (Áfa-val)

   

  Vállaljuk lakóhelyiségek, munkaterek központi szellőztető rendszereinek megtervezését, és igény szerinti kiépítését.

  Forduljon hozzánk bizalommal!

  kérjen ajánlatot


  TUDTA, HOGY A HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK:

  • a legújabb szellőzéstechnikai megoldások, amelyeket családi házak, lakások, és kisebb épületek energiahatékony szellőztetésére fejlesztettek ki
  • összhangban állnak az Európai Unióban érvényes építési szabályzatokkal
  • a rendszer kiépítése nagyon rugalmas, hiszen a szükséges elemek álmennyezetbe, valamint a falakba is beszerelhetőek
  • a rendszer elemei tökéletesen kapcsolódnak egymáshoz biztosítva a légtömör rendszer kialakítását
  • a csőrendszer antisztatikus, és antibakteriális bevonattal van ellátva, amely magas szintű higiéniát biztosít a lakóhelyiségben
  • kiépítésekor csak minimális nyomásveszteség tapasztalható az elemek gondos tervezésének köszönhetően
  • könnyen, és gyorsan tisztítható a rendszer
  • egy jól kiépített rendszer csendes, energiahatékony, könnyen, és gyorsan telepíthető
  • nincs korrózió – ellentétben a hagyományos acélcsövekből készült szellőztető rendszerekkel

  MIÉRT VÁLASSZON MINKET?


  ikon

  TERVEZÉS

  Igény esetén megtervezzük a központi szellőztető rendszert, segítünk kiválasztani a megfelelő méretű és teljesítményű hőcserélőt, valamint a szellőztető rendszer további elemeit. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

  ikon

  GYORS SZÁLLÍTÁS

  A kiválasztott termékeket részben raktárról, ill. gyors rendelési és szállítási határidőkkel biztosítjuk. Akár a teljes szellőztető rendszer elemeit házhoz szállítjuk, amennyiben ügyfeleink ezt igénylik. Keresse szakértő munkatársunkat!

  ikon

  KIVITELEZÉS

  A hőcserélős szellőztető rendszer megfelelő kiépítését gyakorlott kivitelező partnereink biztosítják. Az igények alapján a teljes rendszer kiépítése gyorsan, szakszerűen megvalósítható. Kérjen ajánlatot a szellőztető rendszer kivitelezésére is!

  hívjon minket