Fűtőkészülékek webáruházunkban

Fűtőkészülékek termékkategóriában hősugárzók, konvektor és ágymelegítő is megtalálható. Hasznos kiegészítői lehetnek a már meglévő fűtésnek vagy akár nyaralóban, illetve átmeneti megoldásként is alkalmazhatóak. Kiváló ár-érték arányban kaphatóak, és gyorsan meleget adnak kisebb helyiségekben. TOVÁBB OLVASOM

Ágymelegítő: melegítse fel ágyát gyorsan, egyszerűen

Az elektromos ágymelegítő segítségével gyorsan felmelegítheti ágyát. Fázósaknak különösen hasznos eszköz, és akár ajándékba is kiváló. De időseknek, betegeknek is fokozhatjuk a kényelmét ágymelegítő segítségével. Használata egyszerű és biztonságos: az ágymelegítőt helyezze el a matrac és a lepedő közé, kapcsolja be és 10 perc múlva már érezheti melegítő hatását. Két fokozatban állítható a hőmérséklete a legoptimálisabb komfortérzetért.

Elektromos konvektor

Kompakt és egyszerűen használható fűtőkészülék az elektromos turbó konvektor. Segítségével gyorsan felmelegíthetünk kisebb helyiségeket. Kitűnő kiegészítő megoldást kínál kisebb fűtetlen helyiségekbe, például közlekedő folyosók vagy fürdőszobák esetében.
Az elektromos konvektor a konvekció elvén működik, vagyis a fűtőtest alján beáramló hűvös levegőt felmelegíti, és a már felmelegített levegő a készülék fűtőrácsán keresztül a helyiségbe áramlik. Ezáltal a cirkulálni kezd a szoba levegője a felszálló meleg levegő hatására. A készülék ventilátorral felszerelt, így gyorsabban melegít.

Mivel ez a típusú fűtőtest a szoba levegőjét fűti, ezért egy olajradiátorhoz képest relatíve gyorsan felmelegíti a szoba levegőjét. A leggazdaságosabb kiegészítő fűtési megoldást nyújtja. Körülbelül 20 nm méretű helyiségekhez ajánljuk. A biztonságot fokozza a túlmelegedés elleni védelem és a biztonsági termosztát. A hőfok pedig 3 fokozatban szabályozható a lehető legjobb komfortérzet megteremtéséért. Ha gyors és olcsó megoldást keres kisebb helyiségek (kiegészítő) fűtésére, ez egy kiváló választás.

Hősugárzók széles választéka

A fűtőkészülékek egy másik típusát jelentik a hősugárzók. Ma már számos kivitelből válogathatunk a helyiségek legoptimálisabb felmelegítéséért. Gyors és azonnali hatás jellemzi ezt a termékkategóriát. Kisebb és nagyobb teljesítményű készülékeket kínálunk, melyek akár falra is szerelhetők, és kerámiabetéttel is felszereltek lehetnek. Az alábbi típusokból válogathat:

  • Halogén hősugárzó: Legfőbb előnyük, hogy már az első másodperctől kezdve direkt hőt sugároznak azáltal, hogy a közvetlen környezetet melegítik fel gyorsan és hatékonyan. Ráadásul alacsony fogyasztás jellemzi őket. Mivel csak egy irányban fejtik ki hatásukat, a készülék többi része nem melegszik fel. További jellemzője, hogy többnyire nagy teljesítményűek, ám kevésbé jó szabályzási lehetőségekkel.

 

  • Infra hősugárzó: Ahogyan a nevéből is kiderül, infravörös sugarakat bocsát ki ez a fűtőkészülék. A sugarak azoknak a felületeknek a hőmérsékletét emelik meg, amelyekkel közvetlenül érintkeznek (emberi test, falak, padlók), ahelyett, hogy a környező légkört befolyásolnák: tehát a hatás azonnali és erőteljes. Hatékonysága abban rejlik, hogy a hő közel 100%-át közvetlenül a fűteni kívánt környezetnek adja le. Energiahatékony a működése, mivel az infrasugarak akadálytalanul áthatolnak a levegő részecskéin, nincs szükség átadó közegre, nincs energiaveszteség. Szintén gyors és gazdaságos kiegészítő fűtési megoldás.

 

  • Quartz hősugárzó: Fürdőszobai használatra a legnépszerűbb fűtőkészülék egy quartz fűtőtest. Előnye, hogy gyorsan felfűti a helyiséget, és gazdaságos, energiatakarékos az üzemeltetése. Mivel nincs benne ventilátor, ezért a működése extra csendes.

 

  • Ventilátoros hősugárzó: Ezek a legismertebb elektromos fűtőkészülékek. Két csoportra oszthatók: fekvő és álló készülékekre. A fekvő készülékek téglatest formájúak, a levegőt a tengelyirányú axiális (mókuskerékhez hasonló) ventilátor fújja a több sorban egymás mögé helyezett hasáb alakú fűtőspirál rendszeren keresztül. Míg az álló készülékekben körív mentén koncentrikusan felépített fűtőszálakon keresztül egy radiális (a hagyományos ventilátorokkal egyező) ventilátor mozgatja a levegőt.

 

  • Kerámiabetétes hősugárzó fűtőkészülék: Szintén népszerű választás hatékonysága, hosszú élettartama és biztonságossága miatt. Az alábbi elven működik: a fűtőpanelben elhelyezett speciális kerámia működés közben nem izzik, ezért élettartama szinte korlátlan. A kerámia anyaga különböző ötvözetekkel készül, hosszú élettartammal és alacsony meghibásodási lehetőséggel.Ami igazán hatékonnyá teszi, hogy hőmérséklet önszabályzó tulajdonsággal bír. Vagyis, ha a fűtőtest eléri a beállított hőmérsékletet, akkor hirtelen megnő az ellenállása. (az ellenállás a hőfoknak megfelelően változik) Emiatt vagy ennek következtében nem kell folyamatosan hőfokot állítani és nem kell félni a túlmelegedéstől sem. Modern, hatékony, biztonságos, és hosszú élettartamú fűtőkészülék, kiváló ár-érték arányban.

Válogasson fűtőkészülékeink közül, és amennyiben bizonytalan a választásban, kérjen segítséget kollégáinktól!

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.