Hősugárzók kínálatunkban

Hősugárzó készüléket alkalmazhatunk kiegészítő fűtésként vagy teljes értékű fűtőtestként nyaralókban, illetve átmeneti megoldásként is hasznosak lehetnek, ha meghibásodott a fűtési rendszerünk. Többféle kivitelben elérhetőek, így Ön kiválaszthatja kínálatunkból a legoptimálisabb hősugárzó készüléket kínálatunkból! TOVÁBB OLVASOM

27 984Ft (Áfa-val)

Hősugárzók többféle kivitelben készülnek, amelyek más-más elven melegítik fel a környezetüket, ezáltal biztosítva a kellemes hőmérsékletet az adott helyiségben. De bármelyik fajtát is választjuk, közös jellemzőjük, hogy gyorsan adnak meleget és hatékonyan működnek. Ami pedig különösen vonzóvá teszi a hősugárzókat, az a kiváló ár-érték arány. Ismerje meg a különböző típusokat vásárlás előtt!

Halogén hősugárzók

Az egyik legépszerűbb modellek a halogén hősugárzók, mert alacsony fogyasztásúak és jól szabályozhatóak, ugyanakkor: már az első másodperctől kezdve direkt hőt sugároznak. A halogén hősugárzók a közvetlen környezetet melegítik fel, ezért gyorsan és hatékonyan működnek. Biztonságos az üzemeltetésük, annak köszönhetően, hogy csak egy irányban fejtik ki hatásukat, ezért a készülék többi része nem melegszik fel.

Infra hősugárzók

Az infra hősugárzók infravörös sugarak kibocsátásával melegítik fel a felületek (emberi test, falak, padlók) hőmérsékletét, amivel érintkeznek, így azonnali hatást fejt ki, hiszen a hő közel 100%-át közvetlenül a fűteni kívánt környezetnek adja le. Gyors és gazdaságos fűtési alternatívát jelent. Ráadásul energiahatékony, mivel az infrasugarak akadálytalanul áthatolnak a levegő részecskéin, nincs szükség átadó közegre, nincs energiaveszteség. Kitűnő választást jelent rendkívül jó áron.

Quartz fűtőkészülékek

Fürdőszobai használatra a legnépszerűbb fűtőkészülékek a quartz fűtőtestek. Sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik, például az extra csendes működés, hiszen nincs benne ventilátor. Gyorsan fűti fel a helyiséget, így nem kell hosszú ideig várni, amíg a fürdőszobát használhatjuk. Ezáltal energiatakarékos, hiszen akkor és annyi ideig üzemeltethetjük, amíg valóban szükség van rá.

Ventilátoros hősugárzók

A legismertebb és legelterjedtebb kivitel a ventilátoros hősugárzó. Választható fekvő vagy álló készülék is. Ezek működési elve eltér egymástól. A fekvő készülékek téglatest formájúak, a levegőt a tengelyirányú axiális (mókuskerékhez hasonló) ventilátor fújja a több sorban egymás mögé helyezett hasáb alakú fűtőspirál rendszeren keresztül. Míg az álló készülékekben körív mentén koncentrikusan felépített fűtőszálakon keresztül egy radiális (a hagyományos ventilátorokkal egyező) ventilátor mozgatja a levegőt. Könnyű és könnyen hordozható, kompakt készülékek, kiváló ár-érték arányban.

Kerámiabetétes hősugárzó

A kerámiabetétes hősugárzó fűtőkészülékek legfőbb jellemzője a hosszú élettartam és a biztonságos üzemeltetés. Tartósságát a különböző ötvözetekből készült kerámia anyag biztosítja.  Biztonságossága pedig abban rejlik, hogy a fűtőpanelben elhelyezett speciális kerámia működés közben nem izzik, ezért élettartama szinte korlátlan. Ha a fűtőtest eléri a beállított hőmérsékletet, akkor hirtelen megnő az ellenállása, vagyis hőmérséklet önszabályzó tulajdonsággal bír, amitől igazán hatékony készüléket kapunk. Akinek a biztonság fontos, bátran válasszon kerámiabetétes hősugárzót, mert nem kell tartani a túlmelegedéstől, és a hőfokot sem kell folyamatosan állítani. Modern, hatékony, biztonságos, és hosszú élettartamú fűtőkészülék, kiváló ár-érték arányban.

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.