A ventilátoros csillár segítségével két legyet üthetünk egy csapásra! A segítségükkel elérhetjük azt, hogy télen és nyáron is friss levegő járhassa át az otthont, illetve a világítást is biztosítják, akár nagyobb terek esetében is. Aki be szeretne szerezni a nappalijába vagy a hálójába egy ilyen kettős megoldást, annak érdemes tüzetesebben megismerni saját igényeit, valamint a Ventilátorbolt termékeit is. TOVÁBB OLVASOM

A ventilátoros csillár előnyei

Kettős funkciója okán a ventilátoros csillár két “versenytárssal” is bír, a lámpák és a légkondicionáló berendezések. Mindegyikre igaz, hogy felszerelésük megannyi feladatot, és sok esetekben rengeteg bontási munkálatot is feltételez. Ehhez képest a plafon ventilátor lámpás kiadása kifejezetten praktikus és könnyen felszerelhető, ezért teszi le mellette a voksát sok lakástulajdonos évtizedek óta. Ez az egyik leginkább időtálló lakberendezési termékkategória, ami nem mellékes szempontként nagyon jó ár-érték ajánlatú is.

Mire figyeljen csillár ventilátor választása közben?

Mindenekelőtt fontos tisztában lenni annak a helyiségnek a méreteivel, ahova a terméket szánja. A ventilátoros csillárok ugyanis különböző átmérővel bírnak és nem csupán a mennyezet területéhez mérten lehetnek túl kicsik vagy túl nagyok, hanem a belmagassághoz képest is. Nálunk 90 és 140 cm közötti termékek fordulnak elő.

A belmagasság már csak azért is fontos, mert perdöntő lehet a zsinórral vagy másféle kapcsolóval irányítható termékek között. A zsinóros változatok a kisebb szobákba passzolnak jobban, így például többször jelennek meg hálószobákban mint nappalikban. Rajta kívül a fali irányítású ventilátoros csillár a legelterjedtebb megoldás. Sebesség szempontból általában 3 fokozatú fordulatszámra képesek, a forgási irány pedig megváltoztatható.

Ha pedig már a forgásnál tartunk, meg kell említeni, hogy a korszerű ventilátoros csillárok zajszintje rendkívül alacsony, így hang fronton abszolút a háttérben maradnak.

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!

linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

 

Noha az embereket az érdekli elsőre a ventilátoroknál, hogy rendesen forgatják-e a levegőt, az optika sem elhanyagolható szempont. A csillár ventilátor nagyon is szem előtt van, amikor az ember belép egy szobába, így meg kell nézni jól, hogy mennyire passzol belül. A Ventilátorbolt kínálatában a fehér műanyagtól a különböző színű lakkozott fa darabokig többféle verzió lehetséges. De a dizájn nem csak a lapátokat érinti, hanem a lámpákat is: a minimalista daraboktól kezdve az elegáns, tradicionális csillárokat idéző világítótestekig többféle megoldás lehetséges.

Válogasson ventilátoros csillár termékeink között most!

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.