Golyós csapágyas ventilátor kínálatunkban

A golyós csapágyas ventilátorok előnye a sima csapágyazással szemben, hogy lehetővé teszi a függőleges beépítést is. Amellett, hogy alkalmas függőleges üzemeltetésre, a nagyobb igénybevétel sem okoz gondot a későbbiekben. Amennyiben egy strapabíró motorral felszerelt ventilátorra van szüksége, bátran válassza golyós csapágyas ventilátor típust! TOVÁBB OLVASOM

ÚJ
36 990Ft49 990Ft (Áfa-val)
18 783Ft33 769Ft (Áfa-val)
54 483Ft158 496Ft (Áfa-val)
18 176Ft58 983Ft (Áfa-val)
45 382Ft66 832Ft (Áfa-val)
Érdeklődjön!
4 305Ft7 607Ft (Áfa-val)
19 164Ft33 769Ft (Áfa-val)
59 931Ft76 695Ft (Áfa-val)

Golyós csapágyas ventilátor fajtái

Vokker fürdőszoba wc szellőztető ventilátor

Sokféle típusból választhat, aki a golyós csapágyazás mellett teszi le a voksát. A csőventilátorok tipikusan azok az elszívó (vagy befújó) ventilátorok, amelyeket golyós csapágyas motorral látnak el. A csőventilátorok ideálisak fürdőszoba vagy WC helyiség szellőztetésére, hiszen egyszerűen beépíthetjük őket bilincs segítségével egy előre kialakított csőszakaszba. Megbízható és hatékony eszközök, nem mellesleg árban is igen kedvező ez a típus. Általában 1-2 méter hosszú csőszakaszhoz alkalmazhatóak. Alkalmasak elszívásra és levegő befújásra is. Az alaptípusok mellett időzítő elektronikával ellátott modell is kapható, ami kényelmesebbé teszi a használatát.

A golyós csapágyas ventilátorokra a halk és energiatakarékos működés jellemző. A ventilátor borítása pedig általában tartós, magas minőségű ABS műanyagból készül.

Számos olyan típust is találhatunk, amelyek nem egyszerű, csőszakaszba illeszthető ventilátorok, hanem komolyabb felszereltséggel és elektronikával rendelkeznek. A több extra természetesen magasabb költséggel jár, de a teljesítmény és a funkciók száma is ezzel arányosan nagyobb. De a lakossági ventilátorokat tekintve ezek még mindig csak maximum a közepes árkategóriát érik el.

Zsalu és egyéb elektronikák

A golyós csapágyas ventilátorok is lehetnek zsaluval felszereltek, ami kimondottan hasznos funkció téli időszakban, hiszen a zsalu megakadályozza a külső hideg levegő visszaáramlását a helyiségbe. Találunk időzítővel és/vagy páraérzékelővel ellátott golyós csapágyas ventilátorokat is. Ezáltal automatizálhatjuk a ventilátor működését, ami csak akkor lép működésbe, amikor szükség van rá. Akár villanykapcsolóhoz is köthetők, és amennyiben páraérzékelő elektronika is van benne, az előre beállított páraszint elérésekor kapcsol be az elszívó.

Igazán kiváló befektetés egy DC motoros ventilátort vásárolni. Ezeknek az eszközöknek a légszállítása kiváló, és a kategória legjobb nyomásteljesítményével rendelkeznek. Ha okosotthonhoz keres ventilátort, akkor is talál megfelelő modern elszívót, ami akár applikáció segítségével is vezérelhető, és a szokásos időzítő-páraérzékelő elektronikán túl mozgásérzékelő is segíti a lehető leghatékonyabb működést.

Amennyiben kétségei vannak az ideális ventilátor kiválasztásában, kérdezze kiváló szakember kollégáinkat!

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.