Légcsatorna szerelési segédanyagok

A légtechnikai csőrendszerek szerelése során számos eszközre és szerelési segédanyagra van szükség, mivel ezeket a csőrendszereket hosszútávra, hatékonyan és biztonságosan kell kialakítani. A kivitelezési munkálatokat mindig érdemes olyan a légtechnikával már régóta foglalkozó szakemberekre bízni, akik garanciát vállalnak a munkájukra. TOVÁBB OLVASOM

Érdeklődjön!
10Ft11Ft (Áfa-val)
13Ft30Ft (Áfa-val)
Érdeklődjön!
126Ft (Áfa-val)
Érdeklődjön!
81Ft (Áfa-val)
-18%
1 740Ft5 370Ft (Áfa-val)
6 313Ft24 101Ft (Áfa-val)
44Ft95Ft (Áfa-val)
5 544Ft (Áfa-val)
809Ft3 670Ft (Áfa-val)
126Ft141Ft (Áfa-val)
Érdeklődjön!
25Ft43Ft (Áfa-val)
20Ft27Ft (Áfa-val)
514Ft4 512Ft (Áfa-val)
Érdeklődjön!
268Ft851Ft (Áfa-val)
14 097Ft (Áfa-val)
-99%
291Ft (Áfa-val)
2 265Ft (Áfa-val)

Csavarok, anyák, alátétek


Menetes szárakat alkalmaznak a kívánt hosszra levágva különböző légtechnikai csőrendszerek SZERELÉSI SEGÉDANYAGOKfelfüggesztéséhez. Acélból készülnek, melyeket OBMC gumis bilincs rögzítéséhez használnak fel amikor a mennyezetre vagy az oldalfalra szerelik fel a különféle elszívó és szellőztető rendszerek csőrendszereit. Gyorsan és szakszerűen kiépíthetőek ezek a rendszerek, melyet a széles méretválaszték is segít.

A rögzítő csavarok, anyák és alátétek készülhetnek rozsdamentes acélból vagy a csavarfejeket készíthetik még horganyzott acél foglalattal is. Ezeket a csavarokat rögzítő bilincsekhez használják és sokféle csavarhúzót használnak a szerelésük során attól függően, hogy milyen típusú csavart kell használni ( pl. önmetsző csavar, keresztfejű csavar, félgömbfejű csavar, négyszögfejű csavar stb.).

Függesztő, rögzítő segédanyagok

Különféle függesztő elemeket alkalmaznak a csőrendszerek felszereléséhez, melyek lehetnek rezgéscsillapító gumival ellátott L, Z, U, V-függesztők. Ezeket az eszközöket légkondícionáló és szellőző rendszerek elemeinek szereléséhez használják fel.

Ezeken kívül használhatnak még perem és gerenda szorítókat is, melyek horganyzott acélból készülnek és alkalmazási területüket tekintve légkondícionáló és szellőző rendszerek berendezéseinek gerendához való rögzítésére alkalmazzák őket, illetve az acél peremszorítót KPL típusú MEZ-keret rögzítéshez alkalmazzák.

Tömítőanyagok

A megfelelő tömítőanyagok kiválasztása során fontos szempontok az időjárási hatásokkal szembeni védelem, ellenálló legyen a nedvességgel szemben, valamint UV-álló legyen. Az alumínium ragasztószalagokat különösen magas hőmérséklethez fejlesztették és impregnált védőpapír réteggel, valamint akril borítású ragasztó réteggel is rendelkeznek. Alkalmazási területeiket tekintve légcsatorna hálózatok, légcsatorna idomok, csatlakozások tömítéséhez használják őket,  100%-ig tökéletes mechanikai rögzítést és légtömörséget biztosítva.

Vannak még hidegre zsugorodó ragasztószalagok, PVC ragasztószalagok és polietilén bevonató ragasztószalagok is, melyeket szintén felhasználnak a modern légtechnikai csővezeték rendszerek kiépítése során.

Tömítőszalagokra akkor van szükség, amikor a szellőző és légkondicionáló rendszerekben használatos csövek és egyéb HVAC komponensek közötti légtömör tömítés kialakítása a cél. Ezek a tömítőszalagok anyagukat tekintve polietilén habból készülnek, zártcellás, egy oldalukon ragasztós kivitelben és magas hosszirányú/keresztirányú szakítószilárdsági fokkal rendelkeznek.

Vásároljon légcsatorna szerelési segédanyagokat webáruházunkban!

 

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.