Ventilátor vezérlő berendezések napjainkban

Napjainkban különféle ventilátor vezérlő, és automatika egységekre lehet szükség attól függően, hogy az éppen adott helyiségnek milyenek az adottságai, különleges paraméterei, valamint ezek a lehetőségek az ingatlan tulajdonos elképzeléseihez, mennyire passzolnak. TOVÁBB OLVASOM

9 512Ft (ÁFA-val)
25 155Ft46 397Ft (ÁFA-val)
24 576Ft125 602Ft (ÁFA-val)
76 373Ft237 120Ft (ÁFA-val)
41 745Ft44 044Ft (ÁFA-val)
49 789Ft67 022Ft (ÁFA-val)
20 681Ft27 574Ft (ÁFA-val)
45 488Ft221 099Ft (ÁFA-val)
83 717Ft121 920Ft (ÁFA-val)
136 303Ft157 825Ft (ÁFA-val)
Érdeklődjön!
6 721Ft (ÁFA-val)
Érdeklődjön!
60 895Ft100 341Ft (ÁFA-val)
Érdeklődjön!

páraérzékelős ventilátor időzítő

Léteznek ventilátor időzítők, programozható elektronikák, fokozatkapcsolók, fordulatszám szabályzók, termosztátok, szabályozók EC motorokhoz, páraérzékelők stb. Nézzünk meg ezek közül néhányat!

Páraérzékelő panel

Ez az egyik leghasznosabb ventilátor vezérlő eszköz, hiszen hasznos megoldás a páramentesítés elősegítésére és a penész ellen. A készüléken található forgatógombbal lehet szabályozni a megengedett maximális páratartalom értékét a páraérzékelő eszközön.

A szellőztetés akkor indul, amikor a páratartalom eléri a beállított értéket, ekkor a készülék bekapcsolja a szellőztető ventilátort. Vannak olyan típusok, amelyeket időzítési funkcióval is elláttak, így a páratartalomtól függetlenül is vezérelhetőek a ventilátorok.

Fordulatszám szabályozók

Mint ahogy a neve is jelzi ezek az eszközök az egyfázisú ventilátorok fokozatmentes fordulatszám állítására, és ki/be kapcsolására alkalmas ventilátor vezérlő megoldások.

Ezek a ventilátor szabályzó eszközök csak meghatározott maximális áramfelvételig működnek és vannak olyan típusai, amelyek egyidőben több készülék vezérlésére is használhatóak. Falba süllyesztett változatban is kaphatóak, valamint olyan funkcióval is rendelkeznek, mint az izzók fényerejének változtatása.

Ventilátor időzítők beépített készülékek időzítésre

Az ilyen időzítős elektronikai eszközök működtetése során az a cél, hogy a WC helyiséget vagy a fürdőszobát alaposabban átszellőzőztessük. Vannak olyan programozható elektronikai eszközök, amelyek a helyiség lámpájának felkapcsolásával egyidőben lépnek működésbe és csak meghatározott idő elteltével kapcsolnak ki. Ennek eredményeképpen nem csak használat közben szellőzik a helyiség, hanem még utána is.

Ütemadó elektronikák

A ventilátor készülékek időzítésére van lehetőség ütemadó elektronika segítségével abban az esetben, ha az adott helyiséget rendszeresen át kell szellőztetnünk. Léteznek olyan elektronikai berendezések, amelyek kapcsolt fázis bemenettel is elvannak látva, így a szünet időintervallum alatt is beindítható a szellőztető ventilátor.

Vásároljon ventilátor vezérlő eszközöket, ventilátor automatikát webáruházunkban!

Olvasson bele kapcsolódó szakmai cikkeinkbe!

Ventilátorbolt Mennyezeti Ventilátor

A ventilátoros csillár lesz a legjobb barátod nyáron

Hamarosan itt a június, vele együtt érkezik a meleg és a ventilátoros csillár is.    Az idei tavasz finoman szólva ...
Bővebben

Ventilátor vezérlő és automatika típusai

Azoknál a ventilátoroknál, amelyek nem csupán hűsítő ventilátorként funkcionálnak egy-egy helyiségben, szükséges – a ventilátor pontos céljának meghatározásával – különböző ...
Bővebben
ventilátor szabályozó

Ventilátor vezérlő és fordulatszám szabályozó eszközök

Ventilátor szabályozó eszközök, mit is jelentenek pontosan? Milyen egyszerűnek tűnik ugye, hogy bekapcsoljuk a ventilátort, és az hűsít, keveri a ...
Bővebben

Kövessenek minket a közösségi média oldalakon is!
linkedin pinterest instagram_003facebook ikon

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.