Léghűtő ventilátor

Léghűtő-levegőhűtő ventilátorok

A léghűtők-levegőhűtők nagy előnye, hogy a víz egyszerű és természetes párolgási folyamatát használják ki a levegő hűtéséhez, vagyis ezek a készülékek alacsony energiafogyasztás mellett hűtenek a vízen keresztül haladó levegő ill. a vízpermet elpárologtatásával. Környezetbarát kialakításúak, hiszen csak vizet használnak fel a hűtéshez, nincs bennük más hűtőközeg, illetve kompresszor sem. TOVÁBB OLVASOM

 • ARDES léghűtőARDES léghűtő

  ARDES 5R10 léghűtő

  Ár: 34 990Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5R10 léghűtő mechanikus vezérléssel, 7.5 órás időzítővel, kerekekkel, 2 év garanciával kapható. Ez a készülék alacsony energiafelhasználással hűt, a vízen keresztül haladó levegő segítségével.

 • ARDES 5M40 párásító ventilátor

  Ár: 35 991Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5M40 párásító ventilátor készülék, amely használható normál ventilátorként is. Teljesítménye 75 W,  3 fokozatos oszcillálós fejjel rendelkezik, valamint keres stabil talppal. 2 év garanciával kapható webshopunkban.

 • ARDES 5R11 léghűtő mobil ionizátor funkcióvalARDES 5R11 léghűtő mobil ionizátor funkcióval

  ARDES 5R11 léghűtő mobil ionizátor funkcióval

  Ár: 38 989Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5R11 léghűtő mobil ionizátor funkcióval, 12 órás időzítővel, 5 literes beépített víztartállyal, valamint porszűrő filterrel is rendelkezik. Vásárláskor 2 év garanciát adunk a készülékhez!

 • ARDES párásító ventilátorARDES párásító ventilátor

  ARDES 5M41 párásító ventilátor

  Ár: 42 990Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5M41 párásító ventilátor beépített ultrahangos párásítóval és 3 literes víztartállyal rendelkezik. Ez a készülék könnyen összeszerelhető, kapcsolható oszcillációs fejjel, valamint 3 párásító fokozattal készül. 2 év garanciát kap, ha megvásárolja!

 • ARDES 5R12 léghűtő mobil ionizátor funkcióvalARDES 5R12 léghűtő mobil ionizátor funkcióval

  ARDES 5R12 léghűtő mobil ionizátor funkcióval, 10l víztartállyal

  Ár: 49 822Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5R12 mobil léghűtő ionizátor funkcióval, 10l víztartállyal, fehér színben kapható webshopunkban. Ez a készülék jégakkuval is használható és 2 év garanciát adunk hozzá.


ARDES 5R10 léghűtőMilyen előnyei vannak még a léghűtőknek?

A léghűtő ventilátor készülékeknek alacsony az energia felhasználásuk, ezáltal alacsonyan tartható az üzemeltetési költségük is. Használatuk során elősegítik a levegő megtisztítását és frissítését egy porszűrőn keresztül, valamint megszabadítják a levegőt a füsttől, portól és kellemetlen szagoktól, melynek révén egy megfelelő mikroklímát biztosítanak az otthonában.

Mobil léghűtő

Ezeknek az esztétikus megjelenésű berendezéseknek a mozgatása nagyon egyszerű, mivel kerekekkel készülnek, tehát hordozhatóak. Mobilitásuknak köszönhetően egyik helyiségből a másikba néhány mozdulattal átgörgethetőek és elhelyezhetőek, akár a helyiség valamelyik sarkába, vagy éppen ahová szándékozunk.

Azonban amikor mozgatjuk a készüléket ügyeljünk arra, hogy bármilyen akadályba például a küszöbbe nehogy beleakadjanak a kerekek, mert ez balesetveszélyes lehet és még a kerekeket is tönkreteheti egy ilyen óvatlan mozdulat!

Jégakkus léghűtő készülékek

A modern levegőhűtő berendezésekhez már jégakkuk is tartoznak, amelyekkel tovább fokozható a hűtő hatás. Ezek használata szintén nagyon egyszerű és praktikus, csak feltöltjük őket vízzel a használat előtt, majd fagyasztószekrénybe helyezve addig hűtjük, amíg teljesen fagyott állapotba kerülnek, vagyis megfagynak.

Amikor már a jégakku bekerült a víztartályba ellenőrizni kell, hogy a víz szintje a maximális szint alatt van-e. Minden készülékhez tartozik egy használati utasítás, amelyben instrukciókat olvashatnak a léghűtők használatáról, üzemeltetéséről, műszaki adatairól és a funkciókról is.

ARDES ventilátorok

Az olaszországi ARDES termékcsalád számos készülék típussal van jelen a piacon. Ezek közül is kiemelkedik a párásító funkcióval ellátott ventilátor, amely amellett, hogy sokoldalú több sebesség fokozatba is kapcsolható, így biztosítva a legoptimálisabb hőérzetet az adott helyiségben.

Az ARDES mobil léghűtők már ionizátor funkcióval is rendelkeznek és amellett, hogy rendkívül alacsony energiafelhasználással működtethetőek, időzítő elektronikával, több  literes beépített víztartállyal, távirányítóval és porszűrő filterrel gyártják őket. Bárhol használhatóak, és az oszcilláló bordáknak köszönhetően egyenletesen osztják el a friss levegőt a szobában.

Szeretne első kézből hasznos információkat kapni a léghűtő ventilátorokról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, keresse fel ventilátorboltunkat személyesen vagy böngésszen termékeink között a webshopunkban!

[mc4wp_form id=”26895″]