Ismerje meg az álló ventilátor készülékeket

A nyári kánikula beköszöntével megnövekszik az álló ventilátorok iránti kereslet. Kiemelt ajánlatokkal, akciós termékekkel találkozhatnak a vásárlók a webshopokban, beleértve az olcsóbb asztali ventilátorokat, valamint a magasabb minőséget képviselő, remek ár/érték arányban kapható álló ventilátor, oszlop ventilátor készülékeket is. TOVÁBB OLVASOM

ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehérEzek a típusú hűsítő berendezések igényes kivitelben, különleges designal készülnek, akár krómozott, üvegtalpú, vagy antik hatást keltő változatban is beszerezhetőek. Olyan funkciók párosulnak hozzájuk, mint a távvezérlés, dupla lapátok, párásító funkció, több fokozatos oszcillációs fej vagy éppen az időzítő.

Álló ventilátor választás szempontjai

A szakértőink az javasolják, hogy akik éppen álló ventilátor választás előtt állnak, mindenféleképpen kezdjék a helyiség felmérésével, mivel nagyobb légköbméter esetén nagyobb teljesítményű ventilátorra is lesz szükség. Fontos szempont az is, hogy milyen az adott helyiség vagy iroda fekvése, valamint szellőztethetősége.

Ugyanis, ha az épület homlokzatát folyamatosan napsütés éri és az ablakok nem nyithatóak, akkor ebben az esetben biztosan a nagyobb teljesítményű ventilátor készülékek közül ajánlatos választani. Munkatársaink azt javasolják, hogy egy 20-25 négyzetméteres, 280 cm belmagasságú térben kitűnő választás lehet már egy 50 W-os teljesítményű álló ventilátor is.

Irodahelyiségek szellőztetése álló ventilátorral

Forró nyári időszakban az oszlop, illetve álló ventilátor berendezések már képesek a levegő folyamatos keringetésére egy egész iroda esetében is. Ezeket a típusokat a legtöbb esetben három sebesség fokozatba lehet kapcsolni, függőlegesen dönthető a fejük, beállítható a működésük ideje, valamint vízszintes mozgásuk is beállítható.

Közkedveltségüket annak is köszönhetik, hogy kicsi a helyigényük, mozgathatóak a helyiségek között, a hűsítő hatás rögzített vagy oszcilláló mozgással is fokozható és a manuálisan állítható változatok mellett, már távirányítható, programozható készülékeket is árusítanak az interneten.

Az álló és oszlop ventilátorok nagyon csendes üzemmódban képesek működni, ám azt is fontos kiemelni, hogy a huzatra, a hideg levegőre érzékenyeknél fokozottan kell ügyelni az egészségkárosodás megelőzésére.

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.