Álló ventilátor

Ismerje meg az álló ventilátor készülékeket

A nyári kánikula beköszöntével megnövekszik az álló ventilátorok iránti kereslet. Kiemelt ajánlatokkal, akciós termékekkel találkozhatnak a vásárlók a webshopokban, beleértve az olcsóbb asztali ventilátorokat, valamint a magasabb minőséget képviselő, remek ár/érték arányban kapható álló ventilátor, oszlop ventilátor készülékeket is. TOVÁBB OLVASOM

 • ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattalARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal

  ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal

  Ár: 13 532Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5S41PB álló ventilátor oszcilláló fejjel rendelkezik, amelyhez 3 sebességfokozatot állíthatunk be és polikarbonát a lapátozása. Ez egy prémium minőségű fekete színű álló ventilátor, melynek szürke a forgórésze.

 • ARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóvalARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóval

  ARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóval

  Ár: 16 781Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5S40PBR álló ventilátor távirányítóval, amely nagy teljesítményre tervezett polikarbonát lapátozással készül és a legmagasabb minőségi és biztonsági kritériumoknak is megfelel köszönhetően a védőrácsnak.

 • ARDES 5D41PRB Álló ventilátor távirányítóval, feketeARDES 5D41PRB Álló ventilátor távirányítóval, fekete

  ARDES 5D41PRB álló ventilátor távirányítóval, fekete

  Ár: 24 906Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5D41PRB álló ventilátor távirányítóval, fekete színben, 40 cm átmérőjű arany színű lapátozással. Ezt a készüléket csendes működés, valamint három fokozatos kapcsolható oszcilláció jellemez.

 • ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehérARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehér, kezelőpanel

  ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehér

  Ár: 24 906Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval. Ez a fehér színű ventilátor 40 cm átmérőjű ezüst színű lapátozással rendelkezik, valamint 50 W-os teljesítménye mellé nagyon csendes működés párosul.

 • ARDES 5D40P Álló ventilátor 40cm lapáttalARDES 5D40P Álló ventilátor 40cm lapáttal

  ARDES 5D40P álló ventilátor 40cm lapáttal

  Ár: 27 073Ft (ÁFA-val)

  Az ARDES 5D40P álló ventilátor 40cm-es lapáttal rendelkezik. Tulajdonságai közül néhányat kiemelve: 3156 m3/h légszállítás, 50 W-os teljesítmény, 56 dB(A) maximum zajszint és csak 7kg a súlya. 2 év garanciát adunk a termékre!

 • FES-45 álló ventilátorFES-45 álló ventilátor összeszerelése

  Álló ventilátor FES-45

  Ár: 28 067Ft (ÁFA-val)

  Nagy teljesítményű álló ventilátor kedvező áron, lapát átmérő:45cm, teljesítmény:150W, fekete/króm színben Magassága állítható: 108-137 cm

 • ARDES 5M40 párásító ventilátor

  Ár: 35 991Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5M40 párásító ventilátor készülék, amely használható normál ventilátorként is. Teljesítménye 75 W,  3 fokozatos oszcillálós fejjel rendelkezik, valamint keres stabil talppal. 2 év garanciával kapható webshopunkban.

 • ARDES párásító ventilátorARDES párásító ventilátor

  ARDES 5M41 párásító ventilátor

  Ár: 42 990Ft (ÁFA-val)

  ARDES 5M41 párásító ventilátor beépített ultrahangos párásítóval és 3 literes víztartállyal rendelkezik. Ez a készülék könnyen összeszerelhető, kapcsolható oszcillációs fejjel, valamint 3 párásító fokozattal készül. 2 év garanciát kap, ha megvásárolja!

ARDES 5D41PRW álló ventilátor távirányítóval, fehérEzek a típusú hűsítő berendezések igényes kivitelben, különleges designal készülnek, akár krómozott, üvegtalpú, vagy antik hatást keltő változatban is beszerezhetőek. Olyan funkciók párosulnak hozzájuk, mint a távvezérlés, dupla lapátok, párásító funkció, több fokozatos oszcillációs fej vagy éppen az időzító.

Álló ventilátor választás szempontjai

A szakértőink az javasolják, hogy akik éppen álló ventilátor választás előtt állnak, mindenféleképpen kezdjék a helyiség felmérésével, mivel nagyobb légköbméter esetén nagyobb teljesítményű ventilátorra is lesz szükség. Fontos szempont az is, hogy milyen az adott helyiség vagy iroda fekvése, valamint szellőztethetősége.

Ugyanis, ha az épület homlokzatát folyamatosan napsütés éri és az ablakok nem nyithatóak, akkor ebben az esetben biztosan a nagyobb teljesítményű ventilátor készülékek közül ajánlatos választani. Munkatársaink azt javasolják, hogy egy 20-25 négyzetméteres, 280 cm belmagasságú térben kitűnő választás lehet már egy 50 W-os teljesítményű álló ventilátor is.

Irodahelyiségek szellőztetése álló ventilátorral

Forró nyári időszakban az oszlop, illetve álló ventilátor berendezések már képesek a levegő folyamatos keringetésére egy egész iroda esetében is. Ezeket a típusokat a legtöbb esetben három sebesség fokozatba lehet kapcsolni, függőlegesen dönthető a fejük, beállítható a működésük ideje, valamint vízszintes mozgásuk is beállítható.

Közkedveltségüket annak is köszönhetik, hogy kicsi a helyigényük, mozgathatóak a helyiségek között, a hűsítő hatás rögzített vagy oszcilláló mozgással is fokozható és a manuálisan állítható változatok mellett, már távirányítható, programozható készülékeket is árusítanak az interneten.

Az álló és oszlop ventilátorok nagyon csendes üzemmódban képesek működni, ám azt is fontos kiemelni, hogy a huzatra, a hideg levegőre érzékenyeknél fokozottan kell ügyelni az egészségkárosodás megelőzésére.

Böngésszen kínálatunkban!
Iratkozzon fel hírlevelünkre és ismerje meg, mely álló ventilátor termékek a legkeresettebbek ebben a nyári szezonban!

[mc4wp_form id=”26895″]