Műanyag szellőzőrács termékkínálatunk

Műanyag szellőzőrács beépítése biztosítja az optimális szellőzést otthonunkban. Gondoskodik az elhasznált levegő kiszellőztetéséről, és a friss levegő bejutásáról. Többféle kivitelből választhatunk, attól függően, hová szeretnénk beépíteni: falba, mennyezetbe vagy nyílászáróba.TOVÁBB OLVASOM

 

Műanyag szellőzőrács tulajdonságai

A szellőzőrácsok a különböző szellőző és légkondicionáló rendszerek nélkülözhetetlen tartozékai. Ezek a légtechnikai elemek általában kiváló minőségű PVC anyagból készülnek. Fontos a tartósság és kültéri használat esetében az időjárásállóság. Az egyszerű kiviteltől a zsalus vagy éppen rovarhálóval felszerelt típusokig sokféle választási lehetőséget kínálnak. Többféle színből és formából is választhatunk, hogy jól illeszkedjenek akár beltérbe, akár kültérbe. Jellemző rájuk a könnyű telepíthetőség, egyszerűen szalagbilinccsel, ALU szalaggal vagy csavarokkal rögzíthetőek, így a beszerelése nem okoz gondot.

Ajtórácsok

Jellemzően konyha, WC helyiség vagy fürdőszoba esetében van szükség ajtóba szerelhető műanyag szellőzőrácsra. Ezzel biztosíthatjuk a levegő utánpótlást. Elérhető olyan kivitelben, ami az ajtó egyik oldalára szerelhető, de olyan is, ami a nyílászáró két oldalára helyezhető. Amennyiben szeretnénk szabályozni a légmennyiséget, rendelkezésre állnak kézzel elzárható zsaluval rendelkező változatok is.

MV2 ajtórács dupla csomagolással

 

FONTOS! Ajtóra szerelendő szellőzőrács esetében figyelni kell, hogy meglegyen a rács felszereléséhez szükséges minimum ajtóvastagság!

Műanyag szellőzőrács csőcsonkkal

Amennyiben a légtechnikai csövekhez kell csatlakoztatni a szellőzőrácsot, úgy csőcsonkkal ellátott típust válasszunk. Elérhető szögletes és kör csőcsatornához gyártott kivitelben is. A típus kiválasztásánál a csőcsonk átmérőjét kell figyelembe vennünkvenünk. Ezeket a szellőzőrácsokat falba vagy mennyezetbe is szerelhetjük, és zsalus illetve rovarhálóval felszerelt változatban is elérhetőek.

Műanyag szellőzőrács kategória

Műanyag mennyezeti szellőzőrács

Előfordul, hogy plafonba szerelhető típusra van szükség, amelyek általában kör alakúak. A levegő befúváshoz és elszíváshoz is használhatóak. Egyenletesen elosztják a levegőt a helyiségben, és a huzatot is kiküszöbölhetjük használatukkal. Diszkréten belesimulnak a mennyezetbe, szinte láthatatlanul teszik a dolgukat.

NGA műanyag mennyezeti diffúzor szellőzőrács

Kültéri műanyag szellőzőrács

A kültéri fali szellőzőrácsok magas minőségű, időjárásálló műanyagból készülnek, és a szellőzőrendszer lezáró elemeiként szolgálnak. Biztosítják a friss levegő befúvását illetve a használt levegő elszívását a lakásból. A hangcsillapító szivacsnak köszönhetően csökkenti a zajt és biztosítja a csendes szellőztetést.

Szellőzőrács rovarhálóval

Kültéri felhasználás esetén fennáll a veszélye annak, hogy rovarok juthatnak be a szellőzőrendszerbe, ezért ilyen esetben szükség van rovarhálóval felszerelt műanyag szellőzőrács beépítésére. Praktikus kiegészítő elem, ami távol tartja a betolakodókat a szellőzőrendszertől.

Zsalus műanyag szellőzőrács

Ezt a típust csak kifújó szellőztetéshez alkalmazzák külső falra. A lamellák automatikusan visszazáródnak, ami megakadályozza a levegő visszaáramlását a szellőztetett helyiségbe. Gyakran találkozhatunk velük konyhai elszívó rendszerek kivezető elemeként is.

Szellőzőrács, zsalu, szelep kategória

Bármilyen felhasználási helyre akár beltérre, akár kültérre megtalálja kínálatunkban a megfelelő műanyag szellőzőrácsot. Amennyiben elakadt a szükséges típus kiválasztásában, kérdezze szakértő kollégáinkat!

Weboldalunk sütiket használ szolgáltatásunk alap funkcióinak és a magasabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.