mennyezeti_ventilator, mennyezeti ventilátor, hűsítő nyári ventilátor, távirányítós ventilátor

Hűsítő ventilátor választása nyárra

Hűsítő nyári ventilátor 

Miért jó, ha van az Ön háztartásában is hűsítő ventilátor? Az egyértelmű, hogy nyaraink egyre melegebbek, a nappalok tikkasztóak, és sajnos az éjszakák is egyre kevesebb felfrissülést hoznak. Ez azonban csak abban az esetben pozitív dolog, amikor éppen nyaralásunkat töltjük. Megoldást találni arra az időre is szükséges, amikor otthon, vagy éppen munkahelyünkön tartózkodunk.

Abban az esetben, amikor anyagi, vagy egyéb dolgok miatt nem lehetséges klímaberendezés kiépítése lakó vagy munkakörnyezetünkben, a hűsítő nyári ventilátor lehet az egyetlen megoldás.

Az azonban, hogy melyik típust is választjuk, sok dologtól függ.

Mennyezeti ventilátorokPalao-nikkel-mennyezeti

Kissé magasabb árfekvésű ventilátorok, mint mobil változataik, de mindenképpen érdemes elgondolkodnunk beszerzésükön.

A mennyezeti ventilátorok egyik nagy előnye, hogy nem csupán az egyik oldalról ér minket a levegő, így nem kell attól tartani, hogy „huzatot kapunk”, vagy begyulladnak ízületeink. A helyiség egész levegőjét átmozgatja, nem kell magunkkal cipelnünk, ha esetleg az íróasztaltól átülünk az ágyra, stb. Kisgyermekes családok esetén nem áll fenn az a veszély, hogy a gyerek magára rántja, kihúzza a konnektorból, beledug valamit a lapátjai közé.

Kivitel szempontjából három mennyezeti ventilátor típust különböztetünk meg.

Mennyezeti ventilátor alap típus

Amennyiben világításunk más módon van megoldva (rejtett, neon, egyéb…), és csak magára a ventilátor hűsítő tulajdonságára van szükségünk, a beépített lámpatest nélküli verziót válasszuk. Ez az „alaptípus” rendelkezik a mennyezeti ventilátor minden pozitív tulajdonságával, egyedül a világítás funkció hiányzik belőle.

Mennyezeti ventilátor beépített lámpával

Ha építkezik, felújít, vagy szimplán mennyezeti lámpa cserén gondolkodik, mindenképpen érdemes felvenni a mennyezeti ventilátort, beépített lámpatesttel az esélyesek közé.

Ár-érték arányban ideális választás, hiszen egy áron két funkciót – világítás, és hűsítés – vásárolhat meg.

Dizájn szempontjából könnyen megtalálja a stílusának megfelelőt, hiszen a hagyományos, otthonos stílusú mellett megjelentek már a piacon a modernebb kialakítású, megjelenésű változatok is.

Mennyezeti ventilátor távirányítóval

Palao színes mennyezeti ventilátor lámpával, hűsítő ventilátorGyerekszoba kialakításánál a már felsorolt előnyökön kívül választhatunk, hogy színes, gyerekek számára kedvelt mennyezeti hűsítő ventilátor típust, vagy a minden kényelmi igényt kielégítő távirányítós, beépített lámpatestes társát választjuk-e.

A távirányító készülékkel ellátott mennyezeti ventilátor 3 sebességfokozatban, akár az ágyból fekve üzemeltető, így az éjszaka közepén felébredve is egyszerűen ki, ill. bekapcsolható, állítható a készülék.

Mennyezeti ventilátor felszerelésével munkahelyi, és otthoni környezetünkben hatékonyan, és egyszerűen növelhetjük meg a légmozgást, ezzel a nyári hónapok fülledt, meleg napjaiban komfortosabb hatást érünk el.

Falra szerelhető hűsítő ventilátor

Amennyiben nincs lehetősége mennyezetre szerelhető hűsítő ventilátor beépítésére, de mindenképpen fix megoldást keres környezetének hűsítésére, megfelelő megoldás a falra szerelhető oszcilláló ventilátor változat.

Ennél a változatnál a ventilátor elhelyezése mindenképpen gondos tervezést igényel. Meg kell vizsgálni, hogy a környezetében dolgozó, tevékenykedő személyeket ne érje túl közelről a ventilátor által megmozgatott levegő, mivel az egészségügyi problémákat okozhat, és utólag a falra szerelhető ventilátor más helyre mozgatása nem egyszerűen megoldható feladat.

Mobil ventilátor

Ha olyan megoldást keres, ahol a hűsítést mindig más helyen szeretné elérhetővé tenni a mobil szobai ventilátor a megoldás.

Az asztali, álló, és padló hűsítő nyári ventilátor típusok hatalmas előnye, hogy bármikor könnyedén máshová helyezhetőek, árfekvésük viszonylag alacsony, nagyobb szerelés és beruházás nélkül bárki számára elérhetőek.

Helyüket könnyű változtatni, és ajánlott is időnként!

Asztali ventilátor FT-23A, hűsítő ventilátor

Kisebb, asztali változatuk nagyobb erőkifejtés nélkül könnyedén máshová helyezhetőek, az egyik helyiségből a másikba könnyedén magunkkal vihetjük, így egyszerűen varázsolhatunk a hálószoba után a konyhában is hűvösebb érzetet.

A padló és állóventilátorok nagyobb helyiségekben, esetleg több személy nyári felfrissülését is képesek megoldani egy meleg napon akár otthon, akár a munkahelyen is.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a hűsítő ventilátor választásban elakadt, kérje szakértőnk segítségét! Kattintson IDE

Nézzen körül a webáruházban – biztosan talál az Ön számára megfelelő hűsítő ventilátort!

Széles választékot kínálunk webáruházunkban hűsítő ventilátorokból.

Magyarországon a legszélesebb termékválasztékkal rendelkezünk, nálunk garantáltan megtalálja azt amit keres!

 • VENTS FE-45 padló ventilátorFE-45 padló ventilátor összeszerelése

  VENTS FE-45 padló ventilátor

  Ár: 25 940Ft (ÁFA-val)

  Padlón álló ventilátor, amely nagy melegben kellően hűsíti a levegőt, megakadályozza a meleg levegő rétegződését. A padló ventilátor lapát átmérője 45cm, teljesítménye 150W, króm színben.

 • Padló ventilátor FE-45FE-45 padló ventilátor összeszerelése

  Padló ventilátor FE-45

  Ár: 21 546Ft (ÁFA-val)

  Padlón álló ventilátor, amely nagy melegben kellően hűsíti a levegőt, megakadályozza a meleg levegő rétegződését. A padló ventilátor lapát átmérője 45cm, teljesítménye 150W, fekete színben.

 • Falra szerelhető ventilátor FW-40M

  Falra szerelhető ventilátor FW-40M

  Ár: 20 638Ft (ÁFA-val)

  Falra szerelhető ventilátor FW-40M típus oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal rendelkezik, lapát átmérő: 40cm, teljesítmény: 50W

 • FS 45 fali ventilátorFalra szerelhető ventilátor FS-45

  Falra szerelhető ventilátor FS-45 Fekete

  Ár: 29 718Ft (ÁFA-val)

  Az FS-45 típusú falra szerelhető ventilátor oszcilláló fejjel, 3 sebességfokozattal rendelkezik, lapát átmérő: 45cm, teljesítmény: 150W

Kapcsolódó szakmai cikkeink:

nagykonyhai szelloztetes

Fontos szempontok nagykonyhai elszívó rendszerek kiépítése esetén

A nagykonyhai elszívó berendezések már a helyiség tervezésnél kulcsfontosságúak. Ha...

Ipari ventilátor típusok

Milyen ipari ventilátor típusok léteznek? Mire használhatóak ezek a ventilátorok?...

elszívó ventilátor fajtái kiválasztása

Elszívó ventilátor felhasználási területei

Szellőztető rendszerek nem csak ipari méretekben, hanem lakossági igényeknek megfelelő...